Nu ook Ripple (XRP) kopen en verkopen op Coinbase

Coinbase Logo

Nu ook Ripple (XRP) kopen en verkopen op Coinbase

Het nieuws hing al een tijdje in de lucht, maar vanaf nu is het ook mogelijk om Ripple (XRP) op Coinbase te kopen en te verkopen. Het bedrijf gaat flink door met het uitbreiden van hun aanbod; het afgelopen jaar steeg het aanbod met vijf en staat de teller qua cryptomunten namelijk al op tien in de portefeuille van de exchange. De geruchten gaan dan ze dit nog dit jaar nog twintig cryptomunten willen toevoegen.

Ripple kopen met iDeal of creditcard
Naast de Bitcoin, Ethereum, en nu dus ook de Ripple XRP, is het oog mogelijk om via de exchange Litecoin, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Zcash, USD Coin, Basic Attention Token en Ox te kopen en te verkopen. Dit alles via bank, iDeal of creditcard. In onze Coinbase review zie je een uitgebreider overzicht van de mogelijkheden van Coinbase. Meer weten over de Ripple (XRP)? Wij hebben voor iedere cryptomunt een uitgebreide omschrijving, dus ook voor de Ripple (XRP).

Koers Ripple
De Ripple koers (XRP) steeg fors in waarde de eerste dagen na de bekendmaking van het nieuws en staat op het moment van schrijven ruim in de plus en is $0,321 waard.

Direct Ripple (Xrp) kopen op Coinbase >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *