De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Fear Of Missing Out Bitcoin

De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Omdat de prijs van Bitcoin steeds nieuwe recordhoogtes haalt, is de vraag nu bij iedereen of het anders is deze keer – dan in recordjaar 2017. De koers van de Bitcoin tikte afgelopen week meerdere keren de $ 13.000 aan. Een groot verschil met 2017 is dat de andere Cryptomunten niet meestijgen? Zetten altcoinbezitters hun munten massaal om in Bitcoin?

Fear Of Missing Out

Zoals veel experts opmerkten, zal Bitcoin boven de belangrijkste psychologische waarde van $ 10.000 waarschijnlijk FOMO activeren (d.w.z. Fear Of Missing Out – de angst om te missen). Of dit werkelijk het geval is zullen we de komende weken gaan merken. Bitcoin brak eind 2017 door in de mainstream. Op dat moment werd de historische stijging van bijna $ 20.000 voornamelijk veroorzaakt door particuliere beleggers. Dit keer staat het publiek echter nog steeds grotendeels aan de zijlijn, volgens Google Trends.

Het aantal Google-zoekopdrachten voor ‘Bitcoin’ is in feite slechts ongeveer 10% van wat ze in 2017 waren. Met andere woorden, retailbelegger FOMO is nog niet eens begonnen, wat erop kan wijzen dat de BTC-prijs veel hoger zou kunnen zijn dan de vorige keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *