Bittrex voegt Ripple’s XRP en Ethereum Classic (ETC) USD-markten toe

Dollar

Bittrex voegt Ripple’s XRP en Ethereum Classic (ETC) USD-markten toe

Exchange Bittrex heeft nieuwe USD-pairs aan hun platform toegevoegd. Volgens een tweet van 17 augustus 2018 lanceren ze per direct de Amerikaanse dollarmarkten voor Ethereum Classic (ETC) en Ripple XRP.

In de toekomst zullen ze meer nieuwe ‘handelsparen’ aanbieden die gekoppeld zijn aan de Amerikaanse dollar. Op deze manier hebben gebruikers de mogelijkheid om van fiat tot cryptoparen te genieten en niet alleen van crypto naar crypto-markten.

Goedkeuringslocaties
De uitwisseling staat niet toe dat iedereen in het platform met Amerikaanse dollars handelt. Op dit moment is het alleen mogelijk om USD-handel aan te vragen voor diegenen die een zakelijke en persoonlijke account van Bittrex hebben en die zich in in aanmerking komende landen bevinden. Klanten die buiten de aanvankelijk goedkeuringslocaties wonen, moeten iets langer wachten voordat ze kunnen profiteren van de voordelen van USD-handelsparen.

Bittrex zegt dat ze heel zorgvuldig analyseren welk activum ze moeten toevoegen. Omdat ze een gefaseerde aanpak hanteren, nemen ze ook de nodige tijd om te beslissen hoe en wanneer een nieuw ‘cryptocurrency-handelspaar’ toe te voegen.

Over de aankondiging zei Bittrex:

“Today’s announcement is another exciting step toward further adoption of blockchain technology, which is truly revolutionary. In addition to broader acceptance, expanding fiat markets to the top digital currencies on our trading platform will help limit the dominance and influence of any one token over other blockchain projects – a necessary evolution if we’re going to unleash blockchain’s potential benefits for consumers and businesses.”
Op dit moment heeft Bittrex 284 verschillende handelsparen en een volume in de afgelopen 24 uur van $ 27 miljoen dollar. De belangrijkste zijn BTC / USDT, ETH / BTC, ADA / BTC, XRP / BTC en ETH / USDT, goed voor meer dan 30% van het totale handelsvolume.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *