Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Bitcoin naar 10.000 dollar grens?

Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Een paar uur geleden brak Bitcoin bijna door de grens van 9000 dollar en kwam zo op het hoogste punt van 2019. Crypto-markten staan deze maandagochtend in brand, aangezien de totale kapitalisatie op het hoogste niveau komt sinds juli 2018. Gaat Bitcoin deze week de vijf cijfers raken?

Bitcoin stijgt al ruim 12 maanden

Volgens Coinmarketcap heeft Bitcoin vanochtend $ 8.940 aangeraakt. Het is de hoogste prijs waarmee BTC meer dan een jaar heeft gehandeld. De laatste keer dat Bitcoin ergens in de buurt van $ 9.000 was, was begin mei 2018.

Het vuurwerk begon een paar uur geleden toen Bitcoin steeg van $ 7.930 naar een top van meer dan $ 8.900 én dus ruim steeg met 12%. Het dagelijkse volume is opgelopen tot bijna $ 30 miljard en de marktkapitalisatie van BTC bedraagt $ 155 miljard, meer dan de volledige crypto-cap in maart slechts twee maanden geleden was.

Toekomst en koers Bitcoin in 2019

Analisten hebben de grafieken doorzocht om te zien waar BTC vervolgens naartoe gaat. Lange termijn crypto handelaar ‘CryptoFibonacci’ verwacht veel actie:

Hoe dan ook, het momentum op maandagmorgen is sterk en alle altcoins staan op het moment van schrijven in het groen en volgen hun grote broer terwijl hij die dubbele cijfers achterna zit.

Toppresteerders op dit moment zijn Litecoin, dat vandaag 12 procent blijft stijgen en nu voor $ 115 handelt. Niet ver daarachter zijn Bitcoin Cash, EOS, Cardano en Monero allemaal aan het stijgen tijdens het schrijven met meer dan 8 procent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *