Bitcoin stijgt fors: is dit het einde van de cryptowinter?

Bitcoin stijgt fors: is dit het einde van de cryptowinter?

Eigenaren van cryptomunten kunnen weer gerust ademhalen, het lijkt erop dat ze de ‘cryptowinter’ hebben overleefd. De markt is de afgelopen dagen namelijk sterk gegroeid, terwijl de totale marktwaarde van de totale digitale activa de 135 miljard dollar overschreed. EOS, DASH en Bitcoin Cash behoren tot de best presterende munten – allemaal met een stijging van dubbele cijfers op dagbasis.

Ook Bitcoin doet het goed en won 5% in de afgelopen 24 uur. De eerste digitale munt wisselt op het moment van schrijven voor het eerst sinds 40 dagen weer meer dan 4000 dollar van eigenaar. Ethereum raakte $ 151,00 aan tijdens de vroege Aziatische uren, maar keerde terug naar $ 147,40 aan het eind van de dag. ETH heeft op dagbasis toch nog 7,5% gewonnen.

EOS verdreef Litecoin van de vierde plaats in de wereldwijde cryptocurrency rating. De munt heeft meer dan 23% gewonnen op één dag en was maximaal $ 3,88 waard. EOS / USD verandert op het moment van schrijven van eigenaar van $ 3.60. Ripple’s XRP kwam ruim boven de $0,33. De op twee na grootste digitale munt had hierdoor een stijging van 4%.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *