Changpeng Zhao (CEO): ‘Binance gaat hardware wallets ondersteunen’

Binance gaat hardware wallets ondersteunen

Changpeng Zhao (CEO): ‘Binance gaat hardware wallets ondersteunen’

Binance, ’s werelds grootste cryptocurrency exchange, verbindt hun exchange met hardware wallets. Dit tweette Changpeng Zhao, beter bekend in de bredere cryptowereld als CZ, de CEO van Binance.

Changpeng Zhao geeft echter niet aan welke hardware wallets in deze integratie worden opgenomen. Top hardware wallets als Ledger, Trezor en KeepKey zullen waarschijnlijk in de integratie zitten, volgens speculatie onder crypto-enthousiasten.

De aankondiging volgt op de introductie van de over-the-counter (OTC) trading van de beurs: Binance OTC. Met een focus op transacties van een groot volume, zoals meer dan 20 Bitcoins of een aankoop hoger dan 70.000 dollar. OTC-handel houdt ook in dat cryptocurrencies, zoals Bitcoin (BTC), niet via de exchange worden verhandeld, maar via direct contact tussen bepaalde investeerders.

Coinbase, Bittrex en Bitfinex doen al langer aan OTC trading
Bittrex lanceerde eerder dit jaar ook OTC trading met een pool van meer dan 200 crypto-assets op het platform. Bitfinex lanceerde zijn OTC-desk al eerder, Coinbase volgde eind 2018.

Ondanks heeft de cryptocurrency-industrie gewaarschuwd dat gedecentraliseerde exchanges zich zullen moeten houden aan de wetten. Consumenten beschouwen deze uitwisselingen als een kans om de identificatie-wetten te omzeilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *