Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Vanaf deze week is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen bij de Nederlandse broker Anycoin Direct, met een creditcard. Eerder was het al mogelijk om met onder andere iDEAL digitale valuta aan te schaffen, maar vanuit gebruikers was er een grote vraag naar – de veiligere – creditcard betaling.

Voordelen van creditcard betalingen

Anycoin Direct accepteert creditcards van de twee grootste verstrekkers, namelijk VISA en MasterCard. Klanten welke een creditcard wensen te gebruiken dienen wel te beschikken over een geverifieerd account. Daarnaast accepteert het bedrijf enkel 3DS secure payments, wat inhoud dat de klant moet beschikken over de pincode van de creditcard. Door enkel 3DS secure payments te accepteren hopen zij fraude met creditcards tegen te gaan.

Anycoin Direct is altijd op zoek naar nieuwe functies, virtuele valuta en betaal methoden. Begin November 2018 heeft het bedrijf bijvoorbeeld een Coin-to-coin handelsfunctie geïmplementeerd, waardoor handelen in virtuele valuta zonder tussenkomst van geld mogelijk is. Kort daarna is de populaire valuta IOTA en de Oostenrijkse betaalmethode EPS-Überweisung toegevoegd. Meer informatie kun je vinden op anycoindirect.eu.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *