Zilliqa kopen

Zilliqa kopen Nederland

Sinds een aantal jaar zijn er heel veel mogelijkheden om gemakkelijk Zilliqa kopen iDEAL te realiseren. Dit kan gemakkelijk via een cryptocurrency exchange of broker. Er zijn ondertussen veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers op het internet te vinden om Zilliqa kopen Nederland te realiseren. Omdat er tegenwoordig zo veel opties zijn, snappen wij dat het moeilijk is om deze allemaal te vergelijken en een keuze te maken. Daarom hebben wij van NuCrypto gekeken wat de vijf grootste en bekendste exchanges zijn. Hiervan hebben wij de voor- en nadelen op een rij gezet. Ook krijgt elke exchange een gemiddelde rating die is gevormd uit scores van NuCrypto-gebruikers. Hopelijk wordt Zilliqa kopen online hierdoor wat makkelijker voor je.

Veilig en vertrouwd ZIL kopen iDEAL

Zilliqa kopen online kan zoals gezegd dus op vele manieren. Maar het meest voor de hand liggende, vooral voor beginners, is dat je de aankopen doet via een exchange. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges onder de loep genomen. De kans is namelijk zeer groot dat je een van deze vijf zult gebruiken omdat ze nu eenmaal het grootst en het meest bekend zijn. In de onderstaande tabel vind je de rating terug van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team. Vervolgens vind je onder de tabel een onderbouwing van de ratings. Daarin worden de belangrijkste plus- en minpunten van de exchanges beschreven. Hopelijk helpt het jou verder met ZIL kopen.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase krijgt een 4,5 gemiddeld en verkrijgt daarmee de eerste plek in de lijst. Niet zo gek natuurlijk, want het is de grootste exchange ter wereld qua bekendheid en het aantal gebruikers. De meeste mensen zullen er dus vanuit gaan dat deze exchange over veel verschillende munten beschikt. Helaas moeten we die mensen daarin teleurstellen. Coinbase beschikt namelijk over slechts 11 bekende munten, en daar hoort Zilliqa kopen online niet bij. Wil je toch meer weten over deze fantastische exchange? Open dan de onderstaande link en zie wat deze exchange jou te bieden heeft.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Op nummer twee het hele betrouwbare Binance. Deze exchange beschikt in tegenstelling tot Coinbase wél over meer dan 100 verschillende munten, waaronder de ZIL coin. Binance staat bekend als de snelste exchange ter wereld. Daarbij komt dat ze ook de laagste fee ter wereld hanteren: 0,1%. Zilliqa kopen iDEAL kan dus heel snel en goedkoop via Binance. Verder is het leuke aan Binance dat ze een eigen munt op de wereld hebben gebracht, de Binance coin. Toch zijn er een aantal mindere punten bij Binance. Voor veel mensen is de website te lastig. De gebruiksvriendelijkheid moet dus echt omhoog. Ook hebben ze (nog) geen app beschikbaar.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Dan gaan we op plek drie naar Bittrex. Deze exchange beschikt eveneens over meer dan 100 verschillende cryptomunten en bevat een groot handelsvolume. Bittrex legt heel erg de nadruk op de veiligheid tijdens het handelen met cryptomunten. Verder is het opnemen en storten gratis wanneer je dit doet vanuit andere currencies. Besef dus goed dat dat niet is vanuit bijvoorbeeld euro’s of dollars. Maar net als bij Binance wordt ook hier te vaak geklaagd over de gebruiksvriendelijkheid van de website. Vooral beginners hebben hier last van. Wanneer je al wat gevorderd bent binnen de wereld van crypto, is Bittrex zeker iets voor jou.  ZIL kopen is natuurlijk mogelijk via deze exchange. Een app is er helaas nog niet.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Voor Kraken is er ook een plekje bij de vijf grootste exchanges voor het Zilliqa kopen Nederland proces. Deze exchange blijkt onmogelijk te kunnen worden gehackt. Dit geeft gebruikers dus een zeer veilig gevoel. Het jammere van Kraken is dat ze net als Coinbase over relatief weinig munten beschikken, namelijk over iets meer dan 20. Helaas zit ZIL kopen iDEAL hier nog niet bij. We hopen dat dit in de nabije toekomst zal veranderen.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Poloniex pakt ook een plekje tussen de vijf grootste. Deze exchange is zo uniek omdat het meer dan 100 verschillende munten in het aanbod heeft. Hier zitten een aantal hele bijzondere tussen die niet op veel plekken te verhandelen zijn. Dit maakt deze exchange zo speciaal in vergelijking met de andere vier in deze lijst. Bij Poloniex is ook de fee erg laag (0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer). Het grote nadeel is dat je alleen maar kunt storten met cryptovaluta. Dat betekent dat Zilliqa kopen iDEAL niet mogelijk is. Tot slot is de website vaak langzaam en krijg je niet snel reactie van uitgezette tickets bij de customer support.

Lees de volledige Poloniex review.