Zilliqa koers

Zilliqa koers

Deze Zilliqa koers kent een relatief kort bestaan. De munt werd namelijk eind januari 2018 gelanceerd. Dat betekent dat de munt een aantal hele belangrijke ontwikkelingen in de cryptowereld heeft gemist. Neem de crypto hype die in het najaar van 2017 ontstond. Hier heeft de Zilliqa waarde niks van meegekregen. Toch kent ook de Zilliqa koers een opvallende piek. Helaas blijft het bij slechts één piek en is het daarbuiten constant stil rondom deze munt. Wie weet gaat daar nog verandering in komen. Op deze pagina kom je alles te weten over de ontwikkelingen die de koers heeft doorlopen, en wat ons toekomstbeeld is van deze koers. Wij van NuCrypto hopen jou hiermee verder te kunnen helpen.

In onderstaande chart kun je de huidige koers Zilliqa waarde zien en kun je tot maximaal één jaar terug kijken.

Het regent vaker dan dat de zon schijnt

De munt werd gelanceerd op een moment dat de hele cryptowereld nog op zijn kop stond door wat er een maand daarvoor gebeurde. Iedereen was eigenlijk bezig met andere dingen en de lancering van deze munt is dan ook door veel mensen niet eens herkend. De koers Zilliqa waarde ging van start met een prijs van ongeveer € 0,08. Maar zoals gezegd leek het alsof niemand omkeek naar deze munt. Drie maanden na lancering was de koers Zilliqa waarde nog maar € 0,033. Toen brak april aan, wat wereldwijd een goede maand was voor vele cryptomunten. Dat was een algemene ontwikkeling en heeft dus eigenlijk weinig te maken met de sterkte van deze munt. Toch is het mooi dat ook de Zilliqa waarde toen de € 0,15 heeft aangetikt. Tot nu toe het ultieme hoogtepunt van haar bestaan. Daarna is de koers weer gaan zakken en vanaf november 2018 is de Zilliqa koers niet meer boven de € 0,03 gekomen. Het zijn sombere tijden voor het team achter deze munt.

Een kleine slagingskans voor de koers Zilliqa waarde

De reden dat wij van NuCrypto niet zo positief ingesteld zijn als het gaat om deze munt, komt door het feit dat er geen ontwikkelingen plaatsvinden rondom deze munt. Er is geen roering en die is er eigenlijk ook nooit geweest. We zien inderdaad een piek, maar dit was tijdens een algemene crypto-waardestijging. Dit had dus weinig te maken met de munt zelf. Verder zien we buiten deze piek dat het rustig is en er weinig gebeurt. Er is geen enkel moment geweest dat de waarde plotseling een goede week of maand heeft gekend. Je ziet niks verrassends. De hoop ligt bij munten als Ripple, Ethereum en Bitcoin. Deze moeten er voor zorgen dat cryptomunten geaccepteerd gaan worden en een plek in gaan nemen als betaalmiddel. Als dit gebeurt zien we nog een kleine kans voor de munt om door te breken.