Zcash kopen

Zcash kopen (ZEC kopen)

De Zcash coin kopen kun je tegenwoordig heel gemakkelijk binnen een paar minuten online realiseren. Dit gaat via een cryptocurrency exchange of een broker. Op het internet zijn er veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers om Zcash kopen te realiseren. Wij van NuCrypto begrijpen dat deze keuze lastig is en hebben daarom de voor- en nadelen van de grootste vijf exchanges bij ZEC kopen op een rij gezet.

Veilig en vertrouwd Zcash kopen online

Zcash kopen kun je op verschillende manieren doen. De meeste mensen doen dit via een exchange. Vandaar dat we hier de focus op hebben gelegd voor mensen die graag ZEC kopen. Op deze pagina zie je de rating van de NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team in één tabel. Onder de tabel vind je een onderbouwing van deze ratings met daarin de belangrijkste plus- en minpunten van deze exchanges.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase krijgt de hoogste rating, samen met Binance. Toch krijgt deze de eerste plek omdat het de grootste exchange is qua bekendheid en het aantal gebruikers. Bij de bekendste exchange verwacht je een groot aantal munten. Helaas is dat juist niet het geval. Coinbase beschikt maar over 11 verschillende munten. Gelukkig zit Zcash kopen wel bij deze mogelijkheden. Op deze exchange kun je storten met euro en dollar. Zcash kopen iDEAL is dus mogelijk. De website is zeer gebruiksvriendelijk. Dat geldt ook voor de zeer handige app.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Ook Binance krijgt een rapportcijfer van 4,5 ster. Binance is vooral bekend vanwege het feit dat ze de snelste exchange ter wereld zijn. De exchange beschikt over meer dan 100 verschillende munten. Zcash coin kopen behoort tot de mogelijkheden. De fee is ook nog het laagst van alle exchanges, namelijk 0,1%. Zcash kopen iDEAL is bovendien ook mogelijk. Toch zijn er ook mindere punten. Zo wordt er redelijk vaak geklaagd over de gebruiksvriendelijkheid van de website en over het gebrek aan een app.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 3,5 sterren

Bittrex is ook een heel grote exchange met meer dan 100 verschillende munten. Ze leggen heel erg de focus op veiligheid. Je kunt hier zelfs gratis opnemen en storten, mits dit gedaan wordt vanuit andere cryptomunten. Helaas wordt ook hier van gezegd dat de gebruiksvriendelijkheid omhoog moet. Vooral beginners kunnen het lastig vinden. Ook hebben ze nog geen app uitgebracht.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3 sterren

Kraken staat erom bekend dat het onmogelijk te hacken is. Dit geeft jou als gebruiker natuurlijk een prettig en vertrouwd gevoel. Kraken bezit iets meer dan 20 verschillende munten. Zcash kopen online is gelukkig wel mogelijk. Bij kraken kun je gemakkelijk in euro’s handelen, tegen een hele lage fee (0,16% voor de maker en 0,26% voor de nemer). Opnemen kost slechts 9 cent. Het nadeel van deze exchange is dat de website wel eens traag kan zijn vanwege de immense populariteit. Ook kan de interface wat makkelijker worden gemaakt, volgens vele mensen. Tot slot is het jammer dat ze nog geen app hebben uitgebracht.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3 sterren

Tot slot Poloniex, een heel bijzondere exchange. Deze beschikt over meer dan 100 verschillende munten, waaronder vele unieke. Ook ZEC kopen kan via Poloniex. De fee is ook hier heel erg laag, 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Een groot nadeel is dat je alleen kunt storten met andere cryptovaluta. Zcash kopen iDEAL is dus niet mogelijk. De website is in vergelijking met de bovenstaande exchanges traag en ook hoef je niet te rekenen op een vlotte customer support.

Lees de volledige Poloniex review.