VeChain kopen

VeChain kopen Nederland

Tegenwoordig kun je heel vertrouwd binnen enkele minuten VeChain kopen online. Dit kan gemakkelijk via een van de vele cryptocurrency exchanges. Tegenwoordig zijn er al veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers op het internet te vinden om VeChain kopen iDEAL te realiseren. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om een keuze te maken voor een bepaalde exchange. Vandaar dat wij van Downen hebben gekeken wat de grootste en bekendste exchanges zijn. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op vijf grote exchanges en deze hebben we onder de loep genomen. Daaruit zijn een aantal plus- en minpunten gekomen. Verder hebben we een rating opgebouwd uit scores van NuCrypto-gebruikers en het NuCrypto-team. Wij hopen dat dit jou helpt met de keuze voor de juiste VeChain exchange. 

VeChain kopen iDEAL via een exchange

VeChain coin kopen kan op heel veel manieren. Het gebruik van een exchange ligt daarin wel het meest voor de hand. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges onder de loep genomen. De kans is namelijk behoorlijk groot dat je een van deze vijf exchanges gaat gebruiken. In onderstaande tabel vind je de rating terug van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team. Vervolgens vind je onder de tabel een onderbouwing van de ratings. Daarin worden enkele plus- en minpunten van de exchanges beschreven. Vervolgens zijn er links naar een volledige review van elke exchange opgenomen. Ook is er een mogelijkheid om direct naar de exchange te gaan om aan de slag te gaan met VeChain kopen online.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

De hoogste score is voor Coinbase. Dit komt niet als een verrassing. Het is namelijk de grootste en bekendste exchange ter wereld. Coinbase heeft het grootste aantal gebruikers. Je zou denken dat een exchange met vele munten ook een groter bereik heeft, maar dat is niet zo. Coinbase beschikt namelijk ‘maar’ over 11 verschillende munten op het moment van schrijven. Wij vinden het heel jammer dat VeChain kopen online niet mogelijk is via Coinbase en hopen dat daar snel verandering in komt.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Binance haalt dezelfde score als Coinbase. Het belangrijkste verschil tussen de twee is het aantal cryptomunten. Binance beschikt over meer dan 100 verschillende munten. Daarbij komt dat het de snelste exchange ter wereld is. Ook kun je eenvoudig VeChain kopen iDEAL op dit handelsplatform. Verder heeft het de laagste fee ter wereld, namelijk 0,1%. Wat ook leuk is om te weten, is dat deze exchange haar eigen munt heeft ontwikkeld, namelijk de Binance coin. De minpunten van Binance zijn de gebruiksvriendelijkheid van de website en dat er geen app beschikbaar is.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Dan Bittrex, een exchange met meer dan 100 verschillende munten. Bittrex staat bekend om het grote handelsvolume in een heel veilig systeem. VeChain coin kopen behoort ook tot de mogelijkheden. Verder is het ook een pluspunt dat je gratis kunt storten en opnemen, mits je dit doet vanuit andere cryptocurrencies. We hebben natuurlijk ook wat mindere punten ontdekt van deze VeChain exchange. Helaas wordt er net als bij Binance te vaak geklaagd over de gebruiksvriendelijkheid. Ook is er helaas nog geen app van Bittrex voor VeChain coin kopen iDEAL.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Kraken is een exchange waarvan bekend is dat hij onmogelijk te hacken is. Dit zorgt ervoor dat gebruikers zich in ieder geval altijd op hun gemak voelen. Ondanks dat ze dus heel bekend en groot zijn, beschikken ze maar over iets meer dan 20 munten. Het is dan ook een flinke tegenvaller dat de VeChain coin niet te koop is op Kraken.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Poloniex is een hele unieke exchange, die meer dan 100 verschillende munten herbergt. Daar zitten een aantal speciale tussen die maar op weinig plekken te verhandelen zijn. Vandaar dat Poloniex een plekje in deze top vijf verdiend. Ook deze exchange beschikt over een lage fee: 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Een heel groot nadeel is alleen wel dat je alleen kunt storten met andere cryptovaluta. Dat betekend dat VeChain kopen iDEAL dus niet mogelijk is. Tot slot wordt er vaak geklaagd over de snelheid van de website en de customer support. Veel mensen hebben hier een mindere ervaring mee.

Lees de volledige Poloniex review.