VeChain koers

VeChain koers

De VeChain koers loopt pas vanaf augustus 2018 en kent een relatief korte historie. Zo was de munt bijvoorbeeld ook nog niet aanwezig tijdens de crypto-hype die eind 2017 ontstond. Toch loopt de koers sinds haar bestaan redelijk parallel met die van andere munten. De laatste maanden van 2018 heeft een ommekeer plaatsgevonden en de meeste waardes zijn langzaamaan weer de weg omhoog aan het vinden. Zo ook de VeChain waarde. Op deze pagina gaan we de ontwikkelingen bespreken die de VeChain koers tot nu toe heeft meegemaakt en spreken we ons toekomstbeeld over deze munt uit. Ben je na het lezen van deze pagina geïnteresseerd geraakt in deze munt, kun je bij NuCrypto ook direct VeChain kopen.

In onderstaande chart kun je de huidige waarde zien en kun je deze tot één jaar terug inzien.

  • VET
  • VeChain
    (VET)
  • Price
    0.006253
  • Market Cap
    346,783,023.00

We missen een opvallende piek

Zoals gezegd loopt de koers pas vanaf augustus 2018 en heeft het de grootste hype gemist. Vandaar dat de koers nooit de lucht in is geschoten en dat je geen echte piek ziet. Natuurlijk zie je dat de koers VeChain waarde bij de lancering een aantal weken hoger was, maar dat zien we niet als een piek. Het is namelijk logisch dat een waarde in het begin wat stijgt omdat er bij een lancering natuurlijk veel interesse is. De VeChain prijs bedroeg bij de lancering zo’n 1 cent. In september 2018 werd de hoogste koers VeChain waarde ooit gemeten van € 0,017. Helaas is het daarna alleen maar bergafwaarts gegaan en is de waarde gezakt tot onder de € 0,01. Eind oktober 2018 zakte de waarde tot onder de 1 cent en daar is het sindsdien nooit meer boven gekomen. De waarde is zelfs maandenlang rond de 0,5 cent blijven schommelen. Daarentegen is vanaf maart 2019 een langzame stijging in de VeChain koers gaande. We zien alleen geen snelle of bijzondere stijgingen, dus daar hebben we geduld voor nodig. Maar het positieve is dat de start waarde VeChain prijs van 1 cent weer in zicht komt.

Alle hoop op een goede koers VeChain waarde op Bitcoin?

”Kan de VeChain koers het niet zelf dan?” Vraag je je natuurlijk af wanneer je deze sub-kop te zien krijgt. Maar daar lijkt het niet op nee, om maar direct een antwoord te geven op de vraag. We zien namelijk dat de prijs alleen meeloopt op successen van munten als Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Wanneer het goed gaat met deze munten zien we in het algemeen dat veel munten daar profijt van hebben. Sommige munten staan uit zichzelf nog wel eens op, maar dat heeft deze munt nog niet aan kunnen tonen. Vandaar dat wij voor de komende tijd verwachten dat de koers afhangt van stijgingen van de grote munten. De positieve ontwikkelingen die sinds maart 2019 bezig zijn zorgen voor optimisme en ook wij van NuCrypto denken dat de koers VeChain waarde daardoor dit jaar nog de 1 cent kan gaan aantikken.