VeChain

VeChain coin (VEN/VET)

Er gebeurt veel rondom de VeChain coin. De cryptovaluta is in verschillende opzichten erg uniek. We kunnen ons daarom voorstellen dat je op zoek bent naar meer informatie. We leveren deze graag, zodat je bekender wordt met deze specifieke cryptomunt. We zullen je ook zo duidelijk mogelijk proberen te maken hoe de VeChain koers ervoor staat, waar je VeChain kopen kunt realiseren en hoe de munt presteert tegenover andere munten. Uiteindelijk zul je zeker genoeg informatie hebben om te kunnen bepalen of de VeChain coin wat voor jou is.

  • VET
  • VeChain
    (VET)
  • Price
    0.006215
  • Market Cap
    344,659,377.00

Unieke mogelijkheden met de VEN crypto munt

De VeChain coin verschilt op bepaalde vlakken heel erg van andere cryptomunten. De blockchain voor deze coin is namelijk voornamelijk bedoeld voor logistieke doeleinden. Een belangrijke mogelijkheid is het kunnen controleren van de authenticiteit van producten. Normaal gesproken loop je nog een redelijk groot risico dat je een nep-product krijgt als je via het internet iets koopt, omdat aankopen heel indirect plaatsvinden. Je hebt niet meteen datgene waar je voor betaald hebt in handen. Met de blockchain voor de VEN crypto munt moet dit risico niet meer aanwezig zijn. De ontwikkelaars willen er met een “Smart Chip” voor zorgen dat je voor elk product kunt zien of het een nep of een authentiek product is.

Het principe van de VeChain coin kan voor veel bedrijven grote voordelen opleveren, vooral voor bedrijven die erg luxe producten leveren. Klanten die veel geld kwijt zijn aan bijvoorbeeld een dure ketting, willen er altijd zeker van zijn dat ze iets krijgen wat hun investering waard is. Dat er een mogelijkheid is tot controleren op authenticiteit kan dit soort klanten over de drempel helpen om de aankoop te voltooien. Bovendien wordt het met de chip mogelijk om bijvoorbeeld de leeftijd van een product te achterhalen en om in te zien waar de materialen van het product van afkomstig zijn. Deze transparantie kan ervoor zorgen dat onbetrouwbare producten niet meer gekocht worden en dat bedrijven dus producten moeten leveren die op een eerlijke en legitieme manier gecreëerd zijn. Uitbuiting van bepaalde groepen mensen krijgt zo misschien zelfs minder ruimte.

 

De VeChain rebrand

In februari 2018 heeft een VeChain rebrand plaatsgevonden. Vanaf toen moet de VEN crypto munt officieel de VET coin genoemd worden. Echter wordt op CoinMarketCap de waarde nog steeds in de oude afkorting weergegeven en gebruiken veel mensen die afkorting ook nog steeds. De VeChain rebrand heeft ervoor gezorgd dat de volledige officiële benaming “VeChain Thor” wordt. Er zijn veel dingen veranderd aan de blockchain, samen met de naamswijziging. Zo wordt nu gebruik gemaakt van proof-of-authority en is er een specifieke indeling voor de nodes en masternodes.

VeChain kopen en verkopen

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

Nieuws

Fear Of Missing Out Bitcoin

De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Omdat de prijs van Bitcoin steeds nieuwe recordhoogtes haalt, is de vraag nu bij iedereen of het anders is... read more

Bitcoin naar 10.000 dollar grens?

Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Een paar uur geleden brak Bitcoin bijna door de grens van 9000 dollar en kwam zo op het hoogste... read more

Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Vanaf deze week is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen bij de Nederlandse broker Anycoin Direct,... read more

Bitcoin kopen, via een Exchange of een Broker?

Er zijn twee manieren om cryptocurrencies – zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum – te kopen en te verkopen: via... read more