TRON kopen

TRON kopen

De TRON coin (TRX) kun je heel gemakkelijk binnen enkele minuten online kopen. Dit kan via een cryptocurrency exchange of een broker. Tegenwoordig zijn er al heel veel verschillende exchanges en brokers waar je TRON coin kopen kunt realiseren. Hierdoor wordt het wel moeilijk om een keuze te maken voor de juiste TRON exchange. Daarom hebben wij van NuCrypto de voor- en nadelen van de vijf grootste exchanges voor je op een rij gezet. Zo kun je een goede keuze maken en vervolgens TRON kopen (ook TRON kopen met iDEAL).

Veilig en vertrouwd TRON coin kopen

TRON coin kopen kan tegenwoordig op veel verschillende manieren. Toch ligt een TRON exchange het meest voor de hand. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges onder de loep genomen. In de tabel hieronder zie je de rating van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team in één tabel. Verder vind je onder deze tabel een onderbouwing van deze ratings. Daarin komen een aantal plus- en minpunten van de exchanges naar voren. TRON kopen met iDEAL of een ander betaalsysteem doe je beter onderbouwd op basis van onderstaande ratings.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

De hoogste rating is voor Coinbase, tevens ook de grootste exchange ter wereld. Coinbase is een heel betrouwbare exchange waar je alleen 11 bekende munten kunt verhandelen. Helaas behoort TRON coin kopen niet tot de mogelijkheden. Bekijk een pagina van een van de munten die Coinbase wel aanbiedt voor de plus- en minpunten van deze exchange.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Binance, ook wel bekend als de snelste exchange ter wereld, krijgt ook een rating van 4,5 sterren. Deze exchange heeft meer dan 100 munten in het aanbod. TRON kopen met iDEAL is mogelijk via Binance. Het is niet alleen de snelste ter wereld, maar hanteert ook de laagste fee ter wereld: 0,1%. Verder is het heel speciaal dat ze een eigen munt hebben uitgebracht, de Binance coin. Toch zijn er ook wat mindere punten. Zo klagen mensen regelmatig over de gebruiksvriendelijkheid van de website. Ook zouden mensen graag willen zien dat er een app wordt gelanceerd.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex staat bekend om het grote handelsvolume, de vele gebruikers en de vele munten (100+). TRON coin kopen is gelukkig ook mogelijk. Verder leggen ze heel erg de focus op de veiligheid van de gebruikers. Storten en opnemen kan hier zelfs gratis, mits dat wordt gedaan vanuit andere cryptomunten. Maar ook voor Bittrex zijn een aantal minpunten te benoemen. Hier geldt ook dat de gebruiksvriendelijkheid omhoog mag, want vooral beginners geven aan dat ze hier echt problemen mee hebben. Tot slot beschikt deze TRON exchange nog niet over een app.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Deze TRON exchange zit zo goed in elkaar dat hij onmogelijk te hacken is. Dat geeft gebruikers natuurlijk een vertrouwd gevoel. Helaas beschikken ze maar over iets meer dan 20 verschillende munten, en daar hoort TRON kopen met iDEAL niet bij.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Deze exchange is vooral bekend vanwege het grote aanbod van meer dan 100 verschillende munten. Tussen deze munten zitten ook een aantal hele unieke die op weinig plekken te koop zijn. Bij Poloniex geniet je van een hele lage fee: 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Helaas zijn er ook nadelen bij TRON coin kopen. Zo kun je alleen storten met andere cryptovaluta, wat natuurlijk niet handig is voor een beginner. Verder is de website regelmatig aan de trage kant en hoef je ook niet altijd te rekenen op een vlotte customer support.

Lees de volledige Poloniex review.