TRON koers

TRON koers

De TRON koers heeft een korte geschiedenis. Toch zijn ze op het best mogelijke moment ingestapt, namelijk in september 2017. Toeval? Of had het team achter deze munt in de gaten dat cryptomunten een grote doorbraak zouden gaan beleven? Feit is in ieder geval dat ze precies op tijd waren en dus hebben mee kunnen genieten van de cryptogekte. Voor de lezers die er minder over weten, deze cryptogekte speelde zich af rond eind 2017/begin 2018. Bij de start van deze TRX koers was de munt slechts € 0,0016 waard. Inmiddels schommelt de TRON waarde al maanden lang rond de € 0,02. Wat is er in de tussentijd gebeurt? Dat vertellen we je op deze pagina. Ook zijn er bepaalde verwachtingen van de TRON prijs die we met je willen delen op deze pagina.

In onderstaande tijdlijn kun je de huidige waarde TRON koers zien en kun je deze van de totale historie zien.

  • TRX
  • TRON
    (TRX)
  • Price
    0.016387
  • Market Cap
    1,092,688,659.00

De koers TRON waarde beleefde een superstart

De waarde TRON koers was nog maar net twee maanden live toen crypto haar grote doorbraak beleefde. Vooral Bitcoin werd wereldnieuws en alle andere munten liften mee op dit succes. Omdat het overal op tv, in het nieuws en zelfs op straat het gesprek van de dag was raakten zo veel mensen enthousiast dat alle prijzen omhoog schoten. Iedereen ging namelijk op zoek naar de munt die hem of haar veel geld zou opleveren. Zoals gezegd was TRON dus net op tijd en wilden veel mensen deze nieuwe munt aanschaffen. De TRON prijs begon met € 0,0016 en slechts 3 maanden later, op 1 januari om precies te zijn, was de TRON waarde al € 0,14. Dat betekent dus dat de koers TRON waarde binnen korte tijd zeker 87 keer zo hoog was geworden. Stel je maar eens voor dat je bij de start van deze munt had geïnvesteerd.

Helaas ging het snel mis met alle munten. Iedereen wilde weer snel van zijn munten af om winst te maken. Hierdoor schoten alle waardes weer net zo snel naar beneden, zo ook de TRON prijs. Precies één maand na het behalen van de € 0,14, was de prijs al weer gezakt naar € 0,03. Het bleef een aantal maanden rustig, en toen was daar ineens een wederopstanding in april. In deze maand verdubbelde de waarde en dat zorgde natuurlijk voor veel enthousiasme. Helaas bleek de opleving voor korte duur. Vanaf dat moment is het niet meer beter gegaan met de koers TRON waarde en schommelt die zoals gezegd al zeker een jaar rond de € 0,02. Soms even wat lager, soms weer wat hoger. In ieder geval geen uitschieters zoals op het begin.

Een grote toekomst in de game-industrie?

Het doel van het team achter de munt is om een groot aandeel te krijgen in de game-industrie. We hebben gezien dat bepaalde ontwikkeling grote invloed kunnen hebben op de TRON waarde. Kijk naar de aankoop van BitTorrent-platformen in 2018. Op dit moment is er een partnership met PayPal in het vooruitzicht. PayPal is zeer populair in de game-wereld en deze samenwerking zal wel eens voor een heel positieve wending kunnen zorgen. Een aantal experts durven de verwachting uit te spreken dat mede door dit soort partnerships de TRON prijs in 2019 al een waarde van $ 1,50 kan halen. Omgerekend is dat zeker € 1,3. Dit geeft natuurlijk hoop. Tot slot voorspelt Justin Sun, de CEO, dat een waarde van $ 100,- in de toekomst zeer reëel is. Kortom, er zit nog veel rek in deze TRON waarde en ook wij hopen dat deze verwachtingen in de toekomst uit zullen komen.