TRON

TRON coin (TRX)

Ben je opzoek naar een cryptovaluta die geschikt is als betaalmiddel binnen de digitale entertainmentindustrie? Dan is Tronix, die uitgedrukt wordt in TRON TRX, zeker een aanrader. Wij van NuCrypto zullen je op deze pagina zo veel mogelijk relevante informatie verschaffen over de TRON crypto munt, zodat je een beter beeld krijgt van deze munt daadwerkelijk inhoudt. Buiten deze informatie kun je ook zien hoe de TRON koers er voor staat en waar je TRON kopen en verkopen het best kunt doen.

  • TRX
  • TRON
    (TRX)
  • Price
    0.016882
  • Market Cap
    1,125,693,507.00

De grote doorbraak van de TRON crypto munt

De TRON coin (TRX) is op dit moment wereldwijd erg bekend. Dat is wel eens anders geweest. Haar grote doorbraak beleefde TRON op 30 oktober 2017. Alle personen die op dat moment actief waren op Binance en op zijn minst 0,003 Bitcoin op zijn of haar account hadden, kregen zomaar 500 Tronix (TRX) op hun rekening bijgeschreven. Op dat moment wist niemand wat het was en waar het vandaan kwam. Dit bleek een slimme manier om met een klein bedrag een grote naamsbekendheid te krijgen, want vanaf dat moment is het snel gegaan met de TRON coin. De initiatiefnemer achter dit succes is Justin Sun, voormalig vertegenwoordiger van Ripple. Hij werkt samen met een aantal investeerders, waaronder een aantal grote namen uit China: Binshen Tang, eigenaar van het spel Clash of Kings en Linke Yang, oprichter van BTC China, behoren bijvoorbeeld tot deze investeerders.

Voorheen was de TRX-token gebaseerd op Ethereum, omdat ze afhankelijk waren van de Ethereum-blockchain. Op 25 juni 2018 kwam daar verandering in. Initiatiefnemer Jusin Sun kondigde een ‘Independence Day’ aan aangezien hun eigen MainNet gelanceerd werd. Dat betekend dat ze tegenwoordig op hun eigen blockchain draaien. De TRON crypto munt is nu een publieke blockchain waarop je decentrale applicaties (dApps) kunt maken.

TRON coin (TRX) als vervanger van alle currency’s in de entertainmentwereld

Zoals eerder vermeld focust de TRON crypto munt zich op de entertainmentindustrie. Het doel is om de ‘middle man’ tussen contentmakers en contentconsumenten weg te halen. Dit willen ze bereiken door programma’s te ontwikkelen waar de maker van de content ook echt de eigenaar ervan is. Op YouTube is dat bijvoorbeeld niet het geval en worden de makers van content regelmatig niet eens uitbetaald, om maar een voorbeeld te noemen. Uiteraard richt TRON zich niet alleen op video-diensten. Ze leggen namelijk ook de focus op online casino’s, games en sociale netwerken. De TRON coin maakt het mogelijk dat iedereen zijn of haar data op een decentrale manier kan publiceren, opslaan en beheren. Het zorgt ervoor dat makers het beheer en de distributie van hun werk weer in eigen hand kunnen houden.

De officiële currency is Tronix. Deze is er, zoals vermeld in de kop, om alle currency’s die omgaan in de entertainmentwereld te vervangen. Dit maakt het mogelijk om geld over en weer te verzenden tussen meerdere applicaties die zijn aangesloten met het TRON-netwerk. Je kan bijvoorbeeld accessoires kopen op een bepaalde game, en met het geld wat je overhoudt iets kopen op een andere game. Ben je niet zo’n gamer? Dan is dat geen probleem. Je kunt Tronix namelijk ook gebruiken om aankopen te doen op sociale netwerken of betalen voor een film in de online bioscoop. Dit verloopt allemaal op een snelle, veilige en betrouwbare manier. Je gegevens zullen nooit bij een partij achterblijven.

TRON kopen en verkopen

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

Nieuws

Fear Of Missing Out Bitcoin

De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Omdat de prijs van Bitcoin steeds nieuwe recordhoogtes haalt, is de vraag nu bij iedereen of het anders is... read more

Bitcoin naar 10.000 dollar grens?

Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Een paar uur geleden brak Bitcoin bijna door de grens van 9000 dollar en kwam zo op het hoogste... read more

Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Vanaf deze week is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen bij de Nederlandse broker Anycoin Direct,... read more

Bitcoin kopen, via een Exchange of een Broker?

Er zijn twee manieren om cryptocurrencies – zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum – te kopen en te verkopen: via... read more