Theta

Theta token

Dit Theta project is ontwikkeld om de online video industrie van tegenwoordig volledig op de schop te gooien. Vooral de problemen qua kosten en kwaliteit van de video’s wil het team achter dit project graag oplossen. En wij kunnen bevestigen dat ze hier goed mee op weg zijn. De munt die onder dit project valt is de Theta coin, oftewel de Theta token. Deze wordt gebruikt om tokens uit te geven aan streamers, gamers en anderen. Ben jij net als ons ook zo enthousiast over dit project of wil je er gewoon meer over weten? Lees dan gerust verder. Wij van NuCrypto geven je op deze pagina alle belangrijke informatie. Waar het project precies voor staat, waar je de munt kunt kopen, de kenmerken van deze munt, de benodigde wallet en hoe de koers verloopt. Alles komt aan bod.

  • ZRX
  • 0x
    (ZRX)
  • Price
    0.241456
  • Market Cap
    151,220,843.00

Gedecentraliseerde videostreaming over blockchain-technologie

Zoals gezegd zijn er een aantal problemen in de online video industrie. Zo kan het heel duur zijn om video’s te leveren in bepaalde delen van de wereld. Theta crypto heeft een peer-to-peer netwerk ontwikkeld dat de levering zal verbeteren en tegelijkertijd ook de kosten gaat verlagen. Dit verloopt allemaal gedecentraliseerd via de blockchain-technologie. Binnen het Theta crypto netwerk geniet je van een hoogwaardigere streaming ervaring. Daarbij is komt nog het belangrijkste: lagere kosten. Als kijker wordt je zelfs beloond wanneer je video’s bekijkt. Je krijgt er Theta tokens voor terug. Ook kun je coins verdienen als je bronnen deelt. De tokens kunnen ook worden gedeeld met streamers of andere content-makers om ze een extra zetje te geven voor toekomstige creatie.

De Theta token (Theta coin)

Deze munt is in 2018 live gegaan. Net is te laat als je kijkt naar de enorme crypto-hype die eind 2017 op gang kwam. Deze munt is er zoals gezegd om kijkers binnen het netwerk te belonen of om streamers, gamers en andere content-makers een extra zetje in de rug te geven voor toekomstige content. Je kunt Theta tokens natuurlijk opslaan op de exchange waar jij ze koopt of verhandelt. Je kunt ook kiezen voor een wallet, zodat jij echt zelf de tokens in bezit hebt en niemand anders. Welke wallet je kiest is natuurlijk een persoonlijke keuze. Je hebt wallets die kosten met zich meebrengen en gratis wallets. Voorbeelden van geschikte wallets zijn de Exodus wallet en de Coinomi wallet. Deze zijn gratis en ondersteunen de Theta token. Natuurlijk zijn er nog veel meer opties.

Theta kopen en verkopen

In onderstaande tabel zijn verschillende exchanges te zien waar je Theta coin kopen kunt realiseren.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

Nieuws

Fear Of Missing Out Bitcoin

De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Omdat de prijs van Bitcoin steeds nieuwe recordhoogtes haalt, is de vraag nu bij iedereen of het anders is... read more

Bitcoin naar 10.000 dollar grens?

Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Een paar uur geleden brak Bitcoin bijna door de grens van 9000 dollar en kwam zo op het hoogste... read more

Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Vanaf deze week is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen bij de Nederlandse broker Anycoin Direct,... read more

Bitcoin kopen, via een Exchange of een Broker?

Er zijn twee manieren om cryptocurrencies – zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum – te kopen en te verkopen: via... read more