Tezos kopen

Tezos kopen Nederland

Tezos (XTZ coin) kun je heel gemakkelijk binnen enkele minuten online kopen. Dit kan via vele cryptocurrency exchanges en brokers. Op het internet zijn ondertussen veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers om Tezos kopen met iDEAL of via andere manieren te realiseren. Wij begrijpen dat het lastig kiezen is tussen de vele exchanges. Vandaar dat wij van NuCrypto de plus- en minpunten van de vijf grootste exchanges voor je op een rij hebben gezet. Hopelijk helpt het jou verder met het realiseren van Tezos coin kopen.

Veilig en vertrouwd Tezos kopen iDEAL

XTZ coin kopen Nederland kan op verschillende manieren. Maar cryptovaluta kopen via een exchange ligt het meest voor de hand. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges onder de loep genomen. In de tabel hieronder zie je de rating van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team in één tabel. Tot slot vind je onder de tabel een onderbouwing van deze ratings. Daar worden dus voor- en nadelen beschreven van deze exchanges. Hopelijk helpt het jou verder in je XTZ kopen iDEAL proces.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase krijgt de hoogste rating. Dat is niet helemaal verrassend want het is de grootste exchange die er is. Het is een veilige en betrouwbare exchange waar je helaas maar 11 verschillende munten kunt verhandelen. Hier hoort Tezos kopen online er jammer genoeg niet bij.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Binance staat bekend als de snelste exchange die er is. Ook hebben ze meer dan 100 verschillende munten en is het net als Coinbase een heel betrouwbare exchange. Het grote pluspunt bij Tezos kopen iDEAL via deze exchange zijn de lage fee’s: 0,1%. Dit is het laagste van alle exchanges die er zijn. Wat Binance verder zo speciaal maakt is de eigen munt. Ze hebben namelijk de Binance coin op de markt gebracht. Via Binance kun je ook Tezos kopen Nederland. Verder vinden veel mensen dat de gebruiksvriendelijkheid wat beter kan. Daarentegen vergoed de snelheid natuurlijk wel een hoop. Tot slot is er nog geen app beschikbaar.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex staat bekend om het grote handelsvolume, de vele cryptomunten (100+) en de vele gebruikers. Ook is algemeen bekend dat ze heel erg de focus leggen op veiligheid. Storten en opnemen is hier helemaal gratis, mits dit wordt gedaan vanuit andere cryptocurrencies. Helaas is er nog geen Bittrex app beschikbaar en de gebruiksvriendelijkheid van de website dient ook verbeterd te worden. Vooral voor beginners kan het een lastig platform zijn. Daarentegen kan de gevorderde gebruiker wel genieten van heel veel extra’s bij XTZ kopen met iDEAL.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Van Kraken is algemeen bekend dat de exchange bijna onmogelijk te hacken is. Dit is altijd fijn om te weten als je gebruik gaat maken van een exchange. Tegenwoordig bezitten ze iets meer dan 20 verschillende munten. Tezos kopen online behoort gelukkig wel tot deze mogelijkheden. De fee is redelijk laag (0,16% maker en 0,26% nemer) en opnames kosten slechts € 0,09. De handel via Kraken verloopt in Euro’s. Vanwege de enorme populariteit is de site vaak wat trager, wat hinder kan opleveren. Ook de interface mag iets eenvoudiger worden gemaakt zodat ook beginners hun weg kunnen vinden. Kraken heeft helaas nog geen app.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Poloniex valt op vanwege het grote aantal cryptomunten (100+). Wat nog meer opvalt zijn de vele unieke munten die hier tussen zitten. Deze zijn maar op weinig plekken verhandelbaar. De fee is heel laag, namelijk 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Toch zijn er ook bij deze exchange een aantal nadelen bij het Tezos kopen. Je kunt helaas alleen storten met cryptovaluta, de website is vaak traag en je hoeft niet te rekening op een vlotte customer support.

Lees de volledige Poloniex review.