Tezos koers

Tezos koers

De Tezos koers is best bijzonder ten opzichte van de meeste cryptomunten. Dat komt omdat de munt midden in de crypto-hype live ging. Het heeft dus een hele andere cyclus doorlopen. Vanaf het moment dat de hele hype voorbij was loopt de koers Tezos waarde wel hetzelfde als die van de meeste munten. Wat de ontwikkelingen rondom de Tezos prijs zijn geweest, gaan we allemaal bespreken op deze pagina. Tot slot gaan we het nog hebben over het toekomstbeeld dat wij van NuCrypto bij deze munt hebben.

In onderstaande tijdlijn kun je de huidige waarde Tezos koers zien en kun je tot maximaal één jaar terug kijken.

  • XTZ
  • Tezos
    (XTZ)
  • Price
    1.40
  • Market Cap
    970,315,473.00

De koers Tezos waarde zonder echte piek

De Tezos koers loopt vanaf oktober 2017. Misschien ben je al een echte crypto-kenner, en dan weet je natuurlijk dat in die periode een wereldwijde crypto hype gaande was waarin de waarde van elke munt tientallen of zelfs honderden keren meer waard werden. De Tezos waarde was op het moment van lancering rond de € 1,50. Ongeveer 6/7 weken later bereikte het meteen de hoogste Tezos waarde uit de geschiedenis van deze koers, namelijk € 5,11. Vanaf dat moment is de Tezos prijs rustig blijven zakken tot begin april 2018. De waarde bedroeg op dat moment nog ‘maar’ € 2,10. Maar de maand april was een goede maand voor bijna elke cryptomunt. Veel waardes verdubbelden die maand, zo ook die van Tezos. Vandaar dat deze koers niet alleen tijdens de crypto-gekte een hoge piek kende.

Helaas bleek dat dus niet zo te zijn en is de koers Tezos waarde vanaf dat moment alleen maar blijven zakken. Vanaf de zomer van 2018 is de waarde niet meer boven de € 1,50 gekomen. Dat houdt in dat het dus constant lager is dan de waarde die Tezos had tijdens haar lancering in 2017. Het positieve is dat de waarde vanaf maart 2019 al een aantal maanden in een constante stijging zit.

De laatste ontwikkelingen bieden hoop voor de toekomst

Vanaf maart 2019 gaat het goed met veel cryptomunten. We zien een constante stijging, wat een beetje lijkt op die van 2017 voordat de crypto-gekte losbarstte. Het is geen stijging van een paar dagen, maar een van een langere periode. Vandaar dat veel mensen weer vertrouwen krijgen in cryptovaluta. Zullen de verwachtingen die in 2017 werden uitgesproken dan toch nog waargemaakt worden? Zullen munten als Bitcoin, Ripple en Ethereum dan toch wereldwijd geaccepteerde betaalmiddelen gaan worden? De toekomst zal het leren. Feit blijft in ieder geval dat ook de Tezos waarde hier zijn vruchten van plukt. Je ziet dat wanneer het goed gaat met bijvoorbeeld Bitcoin, dat alle andere munten ook omhoog schieten. Houdt het cryptonieuws dus zeker in de gaten en twijfel zeker niet wanneer je er vertrouwen in hebt dat het een grote toekomst voor zich heeft. Want wij van NuCrypto denken dat je dan wel eens gelijk kunt hebben.