Tether kopen

Tether kopen (USDT kopen)

De Tether coin kopen kan tegenwoordig heel snel en gemakkelijk online. Dit kan via een broker of een van de vele cryptocurrency exchanges. Er zijn inmiddels al veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers om Tether kopen met iDEAL (USDT kopen) of via andere manieren te realiseren op het internet. Wij snappen dat het moeilijk is om al deze exchanges met elkaar te vergelijken en hierin een gedegen keuze te maken. Vandaar dat wij van NuCrypto de belangrijkste plus- en minpunten van de vijf grootste exchanges voor je op een rij hebben gezet. Hopelijk helpt het jou verder en kun je snel de Tether coin kopen. 

Gemakkelijk en veilig Tether kopen online

USDT kopen kan tegenwoordig dus op heel veel manieren en op heel veel verschillende platformen. Toch ligt het nog steeds het meest voor de hand om het via een exchange te doen. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges onder de loep genomen. In de tabel hieronder zie je de ratings van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team in één tabel. Daaronder worden deze ratings onderbouwd en beschrijven wij de plus- en minpunten van deze exchanges. Hopelijk helpt het jou verder en kun je na het lezen van deze pagina gelijk de Tether coin kopen online. 

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase komt op nummer één, en dat is zeker geen verrassing. Deze exchange is namelijk de grootste ter wereld als je kijkt naar de bekendheid en het aantal gebruikers. Dan zou je natuurlijk verwachten dat je er veel verschillende munten kunt verhandelen, en dat ook Tether kopen tot de mogelijkheden behoord. Helaas moeten we je dan toch teleurstellen. Coinbase beschikt op het moment over 11 verschillende munten. USDT kopen behoort niet tot deze 11 munten.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

In tegenstelling tot Coinbase kun je hier gelukkig wel Tether kopen online. Binance staat bekend als de snelste exchange ter wereld en beschikt over meer dan 100 verschillende munten. Ook is het een hele betrouwbare exchange. Het grote pluspunt van Tether kopen iDEAL bij Binance zijn de lage fee’s: 0,1%. Deze fee is het laagst van alle exchanges die er op dit moment zijn. Ook is het uniek dat ze een eigen munt hebben ontwikkeld, de Binance coin. Helaas heeft deze exchange ook een aantal minpunten. Veel mensen vinden dat de gebruiksvriendelijkheid van de website wel omhoog mag. Ook zien mensen graag een app verschijnen waardoor ze op elk moment van de dag via hun telefoon crypto kunnen verhandelen.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex is een exchange met een groot handelsvolume, vele cryptomunten (100+) en heel veel gebruikers. Verder leggen ze heel erg de focus op veiligheid. Ook is storten en opnemen zelfs gratis, mits je dit doet vanuit andere cryptomunten. Jammer genoeg vinden beginners de website van Bittrex vaak te lastig. Dat zorgt ervoor dat beginners vaak kiezen voor een andere exchange. De gebruiksvriendelijkheid zou eigenlijk dus wat verbeterd moeten worden zodat Bittrex voor iedereen toegankelijk is. Tot slot beschikt ook Bittrex nog niet over een app. Tether coin kopen is gelukkig wel mogelijk via deze exchange.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Ook op Kraken kun je USDT kopen. Deze exchange blijkt onmogelijk te hacken en dit geeft gebruikers dus een enorm vertrouwd gevoel. Kraken beschikt over iets meer dan 20 verschillende munten, wat betekend dat het ook nog tientallen munten mist die wel relevant zijn. Dat is iets waar wij graag verandering in zien komen. De fee is redelijk laag: 0,16% voor de maker en 0,26% voor de nemer. Opnemen kost slechts 9 cent. Toch zijn er ook wat minpunten bij het Tether kopen online via Kraken. De website is te vaak aan de trage kant en de interface mag wat makkelijker worden gemaakt. Op dit moment is het vooral voor beginners nog best lastig om hun weg te vinden op deze website. Kraken heeft tot slot nog geen app uitgebracht.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Poloniex is al speciaal vanwege het grote aantal munten (100+), maar de exchange is vooral uniek vanwege de speciale munten die hier tussen zitten. Ze beschikken over munten die bijna nergens te verhandelen zijn. Verder maakt Poloniex gebruik van een hele lage fee: 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Helaas heeft Poloniex wat ons betreft wel één heel groot nadeel; Je kunt alleen storten met cryptovaluta. Ook is de website vaak aan de trage kant en hoef je niet te rekenen op gedegen support.

Lees de volledige Poloniex review.