Tether koers

Tether koers

De Tether koers is een heel bijzonder geval. Bijna alle munten beleefden hun hoogtepunt tijdens de crypto-hype die eind 2017 begon. Denk aan Bitcoin, Ethereum, Ripple en Bitcoin Cash. Bij de Tether waarde is dat niet perse het geval. De waarde kent namelijk meerdere hoogtepunten. 1,07 dollar is het hoogste wat de Tether prijs in haar jarenlange geschiedenis heeft bereikt. Dit gebeurde op 13 december 2017. Ja, dit was wel tijdens de crypto-hype, maar er zijn nog meerdere momenten geweest waarbij de prijs naar dit soort hoogtes is gestegen.

Lees gerust verder en kom alles te weten over de ontwikkelingen die de waarde Tether koers heeft meegemaakt. Tevens spreken we voor zo ver het kan een verwachting uit voor de toekomst.

In onderstaande tijdlijn kun je de huidige koers Tether waarde zien. Je kunt de instellingen aanpassen waardoor je tot één jaar terug de koers kunt bekijken.

  • USDT
  • Tether
    (USDT)
  • Price
    1.00
  • Market Cap
    4,643,121,974.00

De koers Tether waarde beleeft meerdere ”hypes”

Zoals we hierboven al hebben besproken behaalde het haar hoogtepunt tijdens de wereldwijde crypto-hype die eind 2017 plaatsvond. 1,07 dollar is de hoogst genoteerde Tether prijs uit de geschiedenis. Maar er zijn meerdere momenten geweest. Zo was de koers Tether waarde op 27 mei 2017 ook al eens $ 1,06. Sinds de crypto-gekte komen de waardes van alle cryptomunten lang niet meer in de buurt van hoe het toen was. Tether is een ander geval. precies een jaar na de wereldwijde crypto-hype behaalde de munt wederom een waarde van $ 1,03. Dat betekend dus dat de Tether koers echt heel sterk is en zich door niks of niemand omlaag laat stoten. Tussen 9 februari en 7 oktober van het jaar 2018 is de koers steeds op dezelfde hoogte gebleven. Sindsdien vinden er weer veranderingen plaats. Dat er na een lange tijd van stilte nu weer beweging in de koers zit is heel interessant.

Bieden de laatste ontwikkelingen hoop voor de toekomst?

Dat is iets waar wij van NuCrypto stiekem wel een beetje vanuit gaan. We hebben natuurlijk gezien dat de koers Tether waarde niet alleen tijdens de grote hype sterk bleek te zijn, maar ook daar buiten. Na deze wereldwijde hype bleef het lang rustig rondom de Tether koers, maar daar is sinds een aantal maanden verandering in gekomen. Zoals je in de chart hierboven kunt zien zit er weer speling in en persoonlijk denken wij dat dit nog maar het begin is. Speling zorgt er voor dat mensen denken van ”hey, wat gebeurt daar?”. Zo raken steeds meer personen geïnteresseerd en zullen er hopelijk meer mensen komen die vertrouwen krijgen in de munt. Wanneer dit gebeurt zal de waarde dit jaar weer richting de $ 1,07 kunnen klimmen.