Stellar kopen

Stellar kopen Nederland

De Stellar coin (XLM) kun je heel gemakkelijk binnen enkele minuten online kopen. Dit kan via een cryptocurrency exchange of een broker. Tegenwoordig zijn er op het internet al zo veel exchanges waar Stellar kopen iDEAL of via andere manieren mogelijk is. Dit maakt het een lastige keuze. Wij van NuCrypto begrijpen dat het lastig is en daarom hebben we de voor- en nadelen van de vijf grootste exchanges voor je op een rij gezet. Na het bekijken van deze pagina kun je Stellar kopen Nederland realiseren.

Veilig en vertrouwd XLM kopen online

Stellar kopen kan op verschillende manieren. Via een exchange is dan de meest snelle en veilige manier. Hier wordt dus het meest gebruik van gemaakt. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges onder de loep genomen. In de tabel hieronder zie je in één tabel de rating van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team. Om deze beoordelingen te onderbouwen hebben we vervolgens de belangrijkste plus- en minpunten van elk van de exchanges op een rij gezet. Hopelijk helpt het jou verder in je Stellar kopen iDEAL proces.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase heeft de hoogste rating. deze waardering onder gebruikers betaald zich ook uit bij XLM kopen iDEAL. Het is namelijk de grootste exchange die er is qua bekendheid en het aantal gebruikers. Bij de grootste exchange die er is verwacht je veel cryptomunten, maar dat is niet het geval. Coinbase herbergt namelijk enkel de bekendste cryptocurrencies. Stellar kopen Nederland behoort gelukkig tot de mogelijkheden. Een groot voordeel van Coinbase is dat je kan storten van euro of dollar naar Stellar via je bank in slechts 1 tot 3 werkdagen (Stellar kopen iDEAL). Wanneer je gebruik maakt van creditcard kan het zelfs binnen het uur. Coinbase staat bekend om haar gebruiksvriendelijke website en beschikt over een app in de Nederlandse taal. Er zijn dus niet echt bijzondere nadelen binnen Coinbase te ontdekken.

Lees de volledige Coinbase review

2. Binance – 4,5 sterren

De voornaamste reden dat Binance deze hoge rating krijgt, is de snelheid van deze exchange. Het is de snelste exchange ter wereld met meer dan 100 verschillende crypocurrency, waaronder XLM kopen iDEAL. Daarbij hoort ook de eigen Binance coin, die ze zelf op de markt hebben gebracht. De exchange wordt als heel betrouwbaar ervaren. Verder zijn de fee’s het laagst van alle exchanges: 0,1%. De Stellar-fans zijn bij Binance op het juiste adres. Stellar kopen iDEAL behoort namelijk ook tot de opties. Helaas is er wel echt één minder punt aan Binance wat je vaak terug hoort komen, namelijk de gebruiksvriendelijkheid. Vooral beginners hoor je hier wat vaker over klagen. Ook zien gebruikers graag dat er een app wordt gelanceerd.

Lees de volledige Binance review

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex is een populaire exchange met veel gebruikers. De exchange bevat een groot handelsvolume en 100+ cryptomunten. Dat is dus een groot verschil met bijvoorbeeld Coinbase. Qua veiligheid hoort Bittrex misschien wel op de eerste plaats, hier leggen ze namelijk erg de focus op. Een groot voordeel is dat je gratis kunt opnemen en storten wanneer je dit doet vanuit andere cryptocurrencies. Voor beginners kan het lastig zijn om Bittrex te gebruiken als je kijkt naar de gebruiksvriendelijkheid van de exchange. Dat moeten ze dus zeker verbeteren. Wanneer je tot de gevorderden gebruikers behoort kun je op Bittrex genieten van de vele extra’s.

Lees de volledige Bittrex review

4. Kraken – 3,5 sterren

Wil je er zeker van zijn dat je gebruik maakt van een exchange die bijna onmogelijk te hacken is? Kies dan bij Stellar kopen Nederland voor Kraken. Deze exchange bevat iets meer dan 20 verschillende munten op dit moment. Stellar kopen online kan gelukkig ook op Kraken. Via Kraken kun je handelen met euro’s en de fee’s zijn redelijk laag (0,16% maker en 0,26% nemer). Opnames kosten slechts 9 cent. De website is regelmatig aan de trage kant en dit kan voor irritatie zorgen tijdens het XLM kopen iDEAL. Verder mag ook de gebruiksvriendelijkheid wat verbeterd worden zodat het ook voor beginners overzichtelijk is. Ook voor Kraken is nog steeds geen app beschikbaar.

Lees de volledige Kraken review

5. Poloniex – 3,5 sterren

Deze exchange valt vooral op vanwege het grote aantal cryptomunten. Ze beschikken over 100+ cryptomunten, waaronder een aantal bijzondere die op weinig plekken te koop zijn. Dit maakt Poloniex heel uniek. Natuurlijk is Stellar kopen online ook mogelijk bij Poloniex. Verder ligt de fee ook hier weer erg laag, namelijk 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Toch loop je wel tegen wat minpunten aan. Je kunt bijvoorbeeld alleen met cryptovaluta storten, dus XLM kopen iDEAL is niet mogelijk. Ook de website is wat aan de trage kant en het niveau en de snelheid van de customer support is te laag.

Lees de volledige Poloniex review