Ripple kopen

Ripple kopen Nederland

De Ripple coin (XRP) kun je heel gemakkelijk binnen enkele minuten online kopen. Dit kan via een cryptocurrency exchange of een broker. Tegenwoordig zijn er op het internet al zo veel exchanges waar Ripple kopen iDEAL of via andere manieren mogelijk is. Dit maakt het een lastige keuze. Vandaar dat wij van NuCrypto de voor- en nadelen van de vijf grootste exchanges voor jou op een rij hebben gezet. Na het bekijken van deze pagina kun je Ripple kopen Nederland realiseren.

Veilig en vertrouwd XRP kopen iDEAL

Ripple kopen Nederland kan op verschillende manieren. Via een exchange is dan de meest snelle en veilige manier. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges onder de loep genomen. In de tabel hieronder zie je in één tabel de rating van NuCrypto-gebruikers en van NuCrypto. Om deze beoordelingen te onderbouwen hebben we vervolgens alle voor- en nadelen van elk van de exchanges op een rij gezet. Hopelijk helpt het jou verder in je Ripple kopen iDEAL proces.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase heeft de hoogste rating, en deze waardering onder gebruikers betaald zich ook uit in werkelijkheid bij XRP kopen iDEAL. Het is namelijk de grootste exchange die er is. Bij de grootste exchange die er is verwacht je veel cryptomunten, maar dat is niet het geval. Want Coinbase heeft alleen de bekendste cryptocurrencies ter wereld. Ripple kopen nederland behoort wel tot een van deze opties. Een groot voordeel van Coinbase is dat je kan storten van euro of dollar naar Ripple via je bank in slechts 1 tot 3 werkdagen (Ripple kopen iDEAL). Wanneer je gebruik maakt van creditcard kan het zelfs binnen het uur. Coinbase staat bekend om haar gebruiksvriendelijke website en beschikt over een app in het Nederlands.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

De voornaamste reden dat Binance deze hoge rating krijgt, is de snelheid van deze exchange. Het is de snelste exchange ter wereld met meer dan 100 verschillende crypocurrency, waaronder XRP kopen iDEAL. Daarbij hoort ook de eigen Binance coin, die ze zelf op de markt hebben gebracht. De exchange wordt als heel betrouwbaar ervaren. Verder zijn de fee’s het laagst van alle exchanges: 0,1%. De Ripple-fans zijn bij Binance op het juiste adres. Ripple kopen iDEAL behoort namelijk ook tot de opties. Tot slot nog één minpunt: de gebruiksvriendelijkheid van de website. Regelmatig wordt hier over geklaagd. Binance beschikt nog niet over een app.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex is een populaire exchange met veel gebruikers. De exchange bevat een groot handelsvolume en 100+ cryptomunten. Dat is dus een groot verschil met bijvoorbeeld Coinbase. Qua veiligheid hoort Bittrex misschien wel op de eerste plaats. Een groot voordeel is dat je gratis kan opnemen en storten wanneer je dit doet vanuit andere cryptocurrencies. Voor beginners kan het lastig zijn om Bittrex te gebruiken als je kijkt naar de gebruiksvriendelijkheid van de exchange. Daar mag namelijk wel wat aan gedaan worden. Wanneer je wat tot de gevorderden behoort kan je op Bittrex genieten van de vele extra’s tijdens het Ripple kopen Nederlands.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Wil je er zeker van zijn dat je gebruik maakt van een exchange die bijna onmogelijk te hacken is? Kies dan bij XRP kopen iDEAL voor Kraken. Tegenwoordig kun je via Kraken iets meer dan 20 cryptomunten verhandelen. Tot deze mogelijkheden behoort ook Ripple kopen iDEAL. De handel via Kraken verloopt met euro’s en de fee’s zijn redelijk laag (0,16% maker en 0,26% nemer). Opnames kosten slechts 9 cent. Een minpunt van Kraken is dat de website vaak traag is vanwege de grote populariteit. Verder mag ook de gebruiksvriendelijkheid wat verbeterd worden zodat het ook voor beginners overzichtelijk is. Ook voor Kraken is nog steeds geen app beschikbaar.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Deze exchange valt vooral op vanwege het grote aantal cryptomunten. Ze beschikken over 100+ cryptomunten, waaronder een aantal bijzondere die op weinig plekken te koop zijn. Natuurlijk is Ripple kopen ook mogelijk bij Poloniex. Verder ligt de fee laag, namelijk 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Toch loop je wel tegen wat minpunten aan tijdens het Ripple kopen proces. Je kan bijvoorbeeld alleen met cryptovaluta storten, de website is wat aan de trage kant en het niveau en de snelheid van de customer support is te laag.

Lees de volledige Poloniex review.