Qtum kopen

Qtum kopen Nederland 

Qtum kopen online is tegenwoordig gemakkelijk te realiseren. Dit kan namelijk via een exchange en een broker. Dit zijn online handelsplatformen waar je eenvoudig en veilig Qtum kopen kunt realiseren. Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende brokers en exchanges, dat het moeilijk is om een keuze te maken welke je gaat gebruiken. Daarom hebben wij van NuCrypto gekeken wat de vijf grootste en bekendste exchanges zijn. Hiervan hebben wij de plus- en minpunten op een rij gezet. Ook krijgt iedere exchange een rating die is gevormd door scores van NuCrypto-gebruikers en het team van NuCrypto. Hopelijk wordt Qtum kopen Nederland hierdoor een stuk makkelijker.

Gemakkelijk online Qtum kopen iDEAL

Qtum kopen Nederland kan op heel veel manieren. Maar het handelen via een exchange ligt vooral voor beginners het meest voor de hand. Daarom hebben wij deze exchanges onder een vergrootglas gelegd. De kans dat je namelijk een van deze gaat gebruiken is aannemelijk. In onderstaande tabel vind je de gemiddelde rating terug die is samengesteld uit cijfers van NuCrypto-gebruikers en het NuCrypto-team. Vervolgens vind je onder de tabel een onderbouwing van de ratings. Daarin worden enkele voor- en nadelen van de exchanges beschreven. Hopelijk helpt het jou verder met Qtum kopen online. 

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase is niet alleen de grootste en bekendste exchange ter wereld, maar ook de exchange die het best wordt ervaren. Het scoort namelijk een 4,5. Bij zo’n grote en bekende exchange zal je verwachten dat ze beschikken over veel verschillende munten. Hoe kan het anders dat ze zo veel gebruikers hebben? Maar toch heb je het dan volledig fout. Coinbase beschikt namelijk over het kleinste aantal munten van deze top vijf. Je kunt op Coinbase namelijk slechts 11 munten kopen. Helaas zit Qtum kopen daar niet bij. Bekende munten als Bitcoin kopen of Ethereum kopen kan wel via deze exchange.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Vervolgens krijgt ook het hele betrouwbare Binance een 4,5. Deze Qtum kopen exchange beschikt over meer dan 100 verschillende munten. Gelukkig hoort Qtum kopen Nederland hier dus ook bij. Binance staat er om bekend dat het de snelste exchange ter wereld is. Ook heeft het de laagste fee ter wereld: 0,1%. Als je dus ergens snel en eenvoudig deze munt kunt kopen, dan is het wel bij Binance. Binance wil zich onderscheiden van andere exchanges en heeft daarom een eigen munt ontwikkeld, genaamd Binance coin. Helaas heeft Binance ook wat minpunten. Veel mensen vinden de website te lastig, en dat is vooral vervelend voor beginnende gebruikers. Ook hebben ze nog geen app.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex verdient ook zeker een plek in de top drie. Deze exchange beschikt over meer dan 100 verschillende munten, waaronder
Qtum kopen online. Bittrex legt heel erg de focus op veiligheid tijdens het handelen in cryptovaluta. Wanneer je vanuit andere cryptocurrencies wilt opnemen of storten is het gratis. Dus niet bij Qtum kopen iDEAL. Helaas wordt er net als bij Binance te vaak geklaagd over de gebruiksvriendelijkheid. Hier moet dus wel echt iets aan gedaan worden. Jammer genoeg is er nog geen app beschikbaar.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Kraken staat bekend als een zeer stabiele Qtum exchange, die bijna onmogelijk te hacken is. Dit geeft gebruikers een vertrouwd gevoel. De exchange beschikt over iets meer dan 20 verschillende munten, wat dus niet veel is in vergelijking met Poloniex, Binance en Bittrex. Tot onze grote teleurstelling is Qtum kopen online ook niet mogelijk via Kraken.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

De laatste van de vijf is Poloniex. Deze krijgt de laagste rating en is eigenlijk ook het minst bekend van deze exchanges. Deze exchange bevat meer dan 100 verschillende munten, waaronder een hele hoop unieke. Deze munten zijn bijna nergens anders te koop en dit maakt Poloniex dus een zeer bijzondere exchange. Wij verwachten daarom ook dat Poloniex in de toekomst zal gaan groeien. Ook Qtum kopen Nederland behoort tot de mogelijkheden. De fee bij Poloniex is heel erg laag: 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Het grote nadeel is dat je alleen kunt storten met andere cryptovaluta. Dat houdt in dat Qtum kopen iDEAL niet mogelijk is via Poloniex. Tot slot is de website aan de trage kant en is de customer support niet wat je er van verwacht.

Lees de volledige Poloniex review.