Qtum koers

Qtum koers

De koers Qtum waarde kent weinig bijzondere ontwikkelingen. Natuurlijk was er een geweldig hoge piek rond de jaarwisseling van 2017/2018, maar dit gold voor de hele cryptowereld. Buiten deze piek is het altijd heel rustig geweest rondom de koers en gebeurt er weinig. Verder zien we dat de Qtum koers al sinds september 2018 stabiel is en niet verder zakt. Wat betekent dat voor de toekomst? En wat is de huidige waarde? Dat bespreken we allemaal op deze pagina. Na het lezen van deze pagina weet je alles over de ontwikkelingen die de Qtum waarde heeft meegemaakt, wat de huidige waarde is en hoe de toekomst eruit ziet. Wij van NuCrypto hopen je genoeg informatie te kunnen geven over deze waarde Qtum koers en zijn blij dat we eveneens Qtum kopen mogelijk maken via onze website.

In onderstaande tijdlijn kun je de huidige koers Qtum waarde zien en kun je deze van de totale historie zien.

  • QTUM
  • Qtum
    (QTUM)
  • Price
    1.91
  • Market Cap
    184,314,334.00

Koers Qtum waarde kent één enorme piek

In de zomer van 2017 ging de koers live. De Qtum prijs bedroeg rond de € 5,-. Maar zoals de meeste van jullie weten was 2017 precies het jaar van de doorbraak, en dan vooral het najaar van 2017. Deze munt was dus net op tijd gelanceerd. Binnen één maand was de waarde dan ook al gestegen naar € 13,-. Het team achter deze munt kon haar geluk niet op. Tot begin december bleef het daarbij, maar toen barstte de bom. Een wereldwijde crypto-hype ontstond en de waarde van alle cryptomunten schoten als een raket de lucht in. Zo ook de waarde Qtum prijs. Doordat grote munten als Bitcoin, Ripple en Ethereum wereldnieuws werden staken miljoenen mensen hun aandacht in de wereld van crypto en zo werden ook alle andere munten ontdekt en massaal verhandeld. Op 1 januari 2018 bereikte de Qtum prijs haar hoogtepunt met een waarde van € 61,50. En dan te weten dat het zo’n 5 maanden ervoor nog € 5,- waard was.

Helaas houdt een ‘hype’ in dat het maar iets tijdelijks is. Net zo snel als dat de waarde omhoog ging, zo snel ging die ook weer naar beneden. Iets meer dan 2 maanden na het bereiken van dit hoogtepunt was de waarde alweer gezakt naar € 10,-. In april verdubbelde de waarde zich nog een keer maar ook dit was van korte duur. Daarna is er geen enkele piek meer geweest en schommelt de waarde al maanden lang tussen de € 1,50 en € 3,50. Het positieve van de Qtum koers is dat hij vanaf maart 2019 heel langzaam stijgt. Je ziet geen bijzondere ontwikkelingen, maar hij daalt in ieder geval niet meer. Wie weet is dit het begin van een wederopstanding.

Je moet geluk hebben

We hebben gezien dat de koers Qtum waarde eigenlijk alleen meeloopt op het succes van andere munten. Altans, dat is tot nu toe het geval geweest. Daarom is het beeld dat wij van NuCrypto op dit moment hebben ook vooral dat we hopen dat munten als Bitcoin weer op het oude niveau komen. Deze munten moeten doorpakken en laten zien hoe handig, ideaal en sterk ze zijn. Alleen dan zullen ook kleinere munten nog een kans maken om door te breken. Gebeurt dat niet? Dan zal ook de Qtum koers geen bijzondere ontwikkelingen meer gaan doormaken en blijft het bij deze ene mooie piek.