Qtum

Qtum coin (QTUM)

De Qtum coin (uitgesproken als Quantum) is een erg nieuwe cryptomunt, ontwikkeld door een bedrijf in Singapore. De Chinese regering lijkt er zeker fan van te zijn. Waarom dit zo is, zullen we je proberen duidelijk te maken op de huidige pagina. We zullen je ook informatie geven over de verwachtingen rondom deze currency. Verder stellen we je op de hoogte van de Qtum koers en van waar je Qtum kopen het best kunt realiseren. We willen ervoor zorgen dat je genoeg informatie zult hebben om te kunnen bepalen of je wilt investeren in deze Chinese Qtum crypto munt.

  • QTUM
  • Qtum
    (QTUM)
  • Price
    2.03
  • Market Cap
    195,626,635.00

Uitleg over de blockchain van de Qtum crypto munt

In principe is het Qtum crypto project een combinatie van Bitcoin en Ethereum. Er wordt voor het platform gebruik gemaakt van het UTXO model van de Bitcoin en van de smart contract van de Ethereum coin. Transacties worden dus veilig en op een betrouwbare manier uitgevoerd en contracten kunnen zichzelf handhaven. Hier komt ook bij dat er een proof-of-stake mechanisme uitgevoerd wordt. In tegenstelling tot proof-of-work, is hier veel minder energie voor nodig. Ook wordt er op deze manier voor gezorgd dat mensen de cryptocurrency Qtum niet te lang op exchanges houden, maar er juist actief mee aan de slag gaan. Het bedrijf achter de Qtum crypto munt heeft wel lange tijd getwijfeld tussen welk van de genoemde mechanismen ze wilden gebruiken. Uiteindelijk kwamen ze tot de conclusie dat blockchaintechnologie het meest efficiënt werkt met PoS.

 

Wat kun je precies met de cryptocurrency Qtum?

Door de combinatie van eigenschappen van andere erg populaire cryptocurrencies is de Qtum coin een veelbelovende valuta met veel potentie. Het beste van twee werelden is gecombineerd in één enkele blockchain. Applicaties die gebruik maken van de bijbehorende blockchain zijn compatibel met de andere bekende blockchain systemen en met mobiele apparaten en IoT-toestellen. Hierdoor is het dan ook aantrekkelijk voor mensen om applicaties op het platform te bouwen. Deze applicaties zijn ondertussen al beschikbaar in een op de blockchain gebouwde store.

Voornamelijk door het gebruik van smart contracts is het erg aantrekkelijk voor bedrijven om hun business op de blockchain van Qtum coin te bouwen. De ontwikkelaars hebben zich ook gericht op het creëren van een nieuwe manier van waarde-overdracht, het zogenaamde Value Transfer Protocol (VTP). Hiermee moet blockchain sneller kunnen worden toegepast op bedrijfsvoering. Uiteindelijk moeten steeds meer gestandaardiseerde taken uit handen van mensen genomen worden en automatisch uitgevoerd gaan worden door de blockchaintechnologie. Verschillende grote Chinese investeerders zien hierdoor het project wel zitten.

Qtum kopen en verkopen

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

Nieuws

Fear Of Missing Out Bitcoin

De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Omdat de prijs van Bitcoin steeds nieuwe recordhoogtes haalt, is de vraag nu bij iedereen of het anders is... read more

Bitcoin naar 10.000 dollar grens?

Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Een paar uur geleden brak Bitcoin bijna door de grens van 9000 dollar en kwam zo op het hoogste... read more

Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Vanaf deze week is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen bij de Nederlandse broker Anycoin Direct,... read more

Bitcoin kopen, via een Exchange of een Broker?

Er zijn twee manieren om cryptocurrencies – zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum – te kopen en te verkopen: via... read more