Ontology kopen

Ontology kopen Nederland

De Ontology coin (ONT) kun je heel gemakkelijk binnen enkele minuten online kopen. Dit kan via een cryptocurrency exchange of broker. De laatste jaren zijn er zoveel exchanges en brokers bij gekomen waar je Ontology kopen online kunt realiseren, dat het voor mensen steeds moeilijker wordt om te bepalen welke exchange ze gaan gebruiken. Wij begrijpen dit volledig en hebben daarom onderzocht welke exchanges het grootst en bekendst zijn. Hieruit zijn vijf exchanges gekomen. Gebruikers van NuCrypto kunnen deze exchanges een rating geven en daaruit volgt een gemiddeld cijfer. Tot slot hebben we van elk van deze exchanges de belangrijkste plus- en minpunten op een rij gezet. Hopelijk helpt het jou verder met Ontology kopen Nederland. 

Veilig en vertrouwd ONT kopen iDEAL

Ontology kopen Nederland kan dus op verschillende manieren, via brokers en exchages. Toch is, vooral voor beginners, het gebruik van een exchange het populairst. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges onder de loep genomen. In de tabel hieronder zie je de rating van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team in één tabel samengevoegd. Tot slot vind je onder de tabel een onderbouwing van deze ratings. Daar worden dus voor- en nadelen beschreven van deze exchanges. Hopelijk helpt het jou verder in je ONT kopen iDEAL proces.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase is de grootste exchange die er is. Het is een veilige en betrouwbare exchange waar je alleen de bekendste crypocurrency kunt verhandelen. Het aantal verschillende munten in het aanbod van deze exchange is beperkt tot 11. Helaas behoort ONT kopen niet tot de mogelijkheden.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Binance staat bekend als de snelste exchange die er is. Ook hebben ze meer dan 100 verschillende munten en is het net als Coinbase een heel betrouwbaar platform. Het grote pluspunt bij Ontology kopen Nederland via deze exchange zijn de lage fee’s: 0,1%. Daarmee troeven ze alle andere exchanges af. Wat Binance verder zo speciaal maakt is de eigen munt. Ze hebben namelijk de Binance coin op de markt gebracht. Via Binance kun je ook Ontology kopen iDEAL. Daarentegen vinden veel mensen dat de gebruiksvriendelijkheid wat beter kan. Daarentegen vergoedt de snelheid natuurlijk wel een hoop. Tot slot is er nog geen app beschikbaar, maar die wordt in toekomst wel verwacht.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Dit is een exchange met een groot handelsvolume, vele cryptomunten (100+) en vooral heel veel gebruikers. Ook is algemeen bekend dat ze heel erg de focus leggen op veiligheid. Storten en opnemen is gratis, mits dit wordt gedaan vanuit andere cryptocurrencies. Helaas is er nog geen Bittrex app beschikbaar en de gebruiksvriendelijkheid van de website moet ook verbeterd worden. Vooral voor beginners kan het lastig zijn. Daarentegen kan de gevorderde gebruiker wel genieten van heel veel extra’s van Bittrex bij Ontology kopen iDEAL.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Kraken is de exchange die onmogelijk te hacken blijkt. De exchange is bekend over de hele wereld en heeft heel veel gebruikers. De meeste van deze gebruikers zijn enthousiast over Kraken. Het jammere is dat ze slechts over iets meer dan 20 munten beschikken. Hier hoort ONT kopen iDEAL niet bij. Bekende munten als Bitcoin en Ethereum zijn natuurlijk wel te verhandelen bij Kraken.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

De meest bijzondere exchange hebben we voor het laatst bewaard. Poloniex is een exchange die ruimschoots boven de 100 verschillende munten bezit. Wat deze exchange zo bijzonder maakt, is dat ze een aantal hele speciale en zeldzame munten verkopen. Munten die bij de andere exchanges niet te verhandelen zijn. De fee is hier erg laag, namelijk 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Toch zijn er ook bij deze exchange een aantal nadelen bij het Ontology kopen online proces. Je kunt helaas alleen storten met cryptovaluta, de website is vaak traag en je hoeft niet te rekening op een vlotte customer support. Ontology kopen met iDEAL is dus niet mogelijk.

Lees de volledige Poloniex review.