Ontology koers

Ontology koers

De Ontology koers stamt uit maart 2018 en kent dus een korte geschiedenis. Het belangrijkste verschil met vele andere koersen is dat deze munt er nog niet was tijdens de crypto-hype van eind 2017. Toch komt er één duidelijke piek naar voren. Na de lancering ging het zo’n 4 maanden goed met de Ontology waarde. Sindsdien zijn het sombere tijden voor het team achter deze munt en de mensen die hebben geïnvesteerd in de Ontology coin. Ben je erg nieuwsgierig naar de ontwikkelingen die deze waarde Ontology koers heeft meegemaakt in haar korte historie? Lees dan gerust verder en kom alles te weten over de huidige waarde, het verleden en ook de toekomst. Wij van NuCrypto spreken onze gegronde verwachting uit voor de toekomst van deze koers.

In onderstaande chart kun je de huidige Ontology waarde zien en kun je tot maximaal één jaar terug kijken.

  • ONT
  • Ontology
    (ONT)
  • Price
    0.69
  • Market Cap
    437,347,255.00

Een ‘super-start’, gevolgd door een vrije val

De munt ging in maart 2018 live met een Ontology prijs van €1,22. Maar zoals de kop al zegt, beleefde de munt een geweldige start. Het leek voor het team achter deze munt wel een sprookje wat te mooi was om waar te zijn. In april werd namelijk al de € 7,48 aangetikt. April was voor de algemene crypto-wereld een goede maand, maar de stijging die Ontology waarde op dat moment doormaakte was van een ander niveau. Die hoogte van rond de 7 euro hielden ze ruim een maand vast. Daarna is het bergafwaarts gegaan. In november 2018 is de waarde onder de € 1,40 geschoten en daar is hij tot op de dag van vandaag niet bovenop gekomen. Rond de jaarwisseling heeft de Ontology prijs zelfs onder de € 0,50 gezeten. Het waren barre tijden voor deze munt. Gelukkig is er vanaf februari een langzame stijging ingezet en is de waarde weer terug boven de € 1,20. Maar heel veel om positief over te zijn is er op dit moment niet.

Doorzetten, Bitcoin!

Als je de gehele Ontology koers bestudeert en ziet hoe het de laatste maanden gaat, concludeer je dat het op eigen hand de kans wat minder groot is dat ze succesvol gaan worden. Toch hebben ze laten zien dat het daadwerkelijk wel mogelijk is. Na de lancering ging het bijzonder goed en werd de waarde ongeveer 6 keer zo veel waard. En dat in een periode dat andere munten ‘slechts’ verdubbelden in hun waarde. Toch moeten we realistisch blijven en zien we dat dit ook echt het enige lichtpuntje is in de korte geschiedenis. Nu het sinds het voorjaar van 2019 goed gaat met de grote munten (Bitcoin, Litecoin, Ripple, Ethereum et cetera), zien we dat ook de Ontology waarde haar schade iets wat herstelt. De waarde van € 0,50 kunnen we inmiddels weer vergeten en er wordt weer omhoog gekeken.

Er is dus zeker een kans dat de Ontology koers een succesvolle toekomst tegemoet gaat. Dit kan komen door een grote doorbraak van één of meerdere grote crypto-munten, of door zelf een sterke ontwikkeling door te maken. Wij van NuCrypto schatten de kans redelijk groot in dat de eerste optie het geval zal zijn. Het leuke is dat je dit van tevoren nooit weet, dus dat er altijd leuke verrassingen kunnen zijn in de wereld van cryptovaluta. Hopelijk is de Ontology koers er daar een van!