Ontology

Ontology coin (ONT)

Heb je toevallig ergens wat gelezen of gehoord over de Ontology coin en ben je daarom op zoek naar meer informatie? Dan ben je bij NuCrypto aan het juiste adres. We zullen je proberen zoveel mogelijk over deze munt te leren, zodat je kunt beslissen of het wat voor jou is. Na wat algemene informatie over de relatief onbekende cryptocurrency maken we je duidelijk hoe de koers ervoor staat, ontdek je waar je Ontology kopen het best kunt realiseren en vergelijken we de munt met andere cryptomunten, zoals de Bitcoin.

  • ONT
  • Ontology
    (ONT)
  • Price
    0.70
  • Market Cap
    443,388,319.00

Achtergrondinformatie van de ONT coin

De waarde van de Ontology coin wordt weergegeven in ONT, maar kan ook in ONG uitgedrukt worden. Er zijn namelijk twee verschillende tokens. Het project is pas in november 2017 opgericht door Onchain. Dit is een Chinees bedrijf dat ook de NEO coin heeft ontwikkeld. Die munt heeft binnen korte tijd een erg goede reputatie opgebouwd, wat de ONT coin en de ONG coin ook wat betrouwbaarder zou kunnen maken. Het is ook makkelijk om ze te koppelen met de NEO blockchain. Dit kan in bepaalde situaties erg handig zijn.

Er wordt maar 12 procent van de Ontology coin vrijgegeven aan de community. De overige munten worden bewaard of zijn verdeeld over de institutionele partners, de NEO Council en het originele team achter het project. Er worden over de tijd ook nog wat gratis munten via zogenaamde airdrops vrijgegeven, bijvoorbeeld wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Er is nooit een ICO (Initial Coin Offering) voor het project gehouden.

 

Het Ontology Network en de voordelen voor de Ontology crypto munt

Eigenlijk zijn de tokens onderdeel van een heel netwerk, genaamd het Ontology Network. Hier vallen verschillende blockchains onder die allen concurreren met Ethereum. Een groot nadeel van de Ethereum coin voor veel bedrijven is dat het open-source is. Hierdoor vertrouwen velen hun belangrijke gegevens er niet aan toe. De ONT coin is daarentegen juist specifiek ontwikkeld voor bedrijven. Het is volledig gericht op het creëren van een solide systeem waarbij het helemaal goed zit qua privacy protection, data management en regelgeving. Het hele doel achter het project is bovendien dat bedrijven ermee aan de slag kunnen zonder dat ze verstand hoeven te hebben van blockchains en cryptovaluta.

Het Ontology Network is verder een platform waarop smart contracts ondersteund worden. Omdat de blockchain privé is, is deze aantrekkelijk voor bedrijven die hun data niet publiekelijk willen delen. Ethereum is juist een voorbeeld van een publieke blockchain. De cryptovaluta zou dus zeker populair onder bedrijven kunnen worden. In april 2018 is de ONT coin dan ook heel snel de top 30 op CoinMarketCap binnengevlogen.

Ontology kopen en verkopen

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

Nieuws

Fear Of Missing Out Bitcoin

De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Omdat de prijs van Bitcoin steeds nieuwe recordhoogtes haalt, is de vraag nu bij iedereen of het anders is... read more

Bitcoin naar 10.000 dollar grens?

Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Een paar uur geleden brak Bitcoin bijna door de grens van 9000 dollar en kwam zo op het hoogste... read more

Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Vanaf deze week is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen bij de Nederlandse broker Anycoin Direct,... read more

Bitcoin kopen, via een Exchange of een Broker?

Er zijn twee manieren om cryptocurrencies – zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum – te kopen en te verkopen: via... read more