OmiseGO kopen

OmiseGO kopen

De OmiseGO coin kun je tegenwoordig heel snel en gemakkelijk online kopen. Dit kan via een broker of een cryptocurrency exchange. Op het internet zijn ondertussen veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers om OmiseGO kopen met iDEAL (OMG kopen) of via andere manieren te realiseren. Vooral voor mensen die voor het eerst cryptovaluta gaan kopen is het lastig om een keuze te maken voor een bepaalde exchange. Vandaar dat wij van NuCrypto hebben onderzocht wat de vijf bekendste en grootste exchanges zijn. Hiervan hebben we de belangrijkste plus- en minpunten voor je op een rij gezet. Hopelijk helpt het jou verder en kun je snel OMG kopen. 

Veilig en eenvoudig OMG kopen

OMG kopen kan tegenwoordig dus op heel veel manieren en op heel veel verschillende platformen. Toch ligt het gebruik van een exchange het meest voor de hand. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges onder de loep genomen. In de tabel hieronder zie je de ratings van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team in één tabel. Vervolgens zijn we gaan kijken waar deze ratings op zijn gebaseerd. We zijn gaan kijken wat de belangrijke plus- en minpunten zijn van deze vijf exchanges. Deze staan onder de tabel beschreven. Tot slot bevat deze pagina een aantal links naar volledige reviews van elk van deze exchanges. Hopelijk helpt het jou verder tijdens het OmiseGO kopen online proces. 

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase komt op nummer één, en dat is zeker geen verrassing. Het is namelijk de grootste exchange die er is qua bekendheid en het aantal gebruikers. Dan zou je natuurlijk verwachten dat je er veel verschillende munten kunt verhandelen. Helaas moeten we je dan toch teleurstellen. Coinbase beschikt op het moment over 11 verschillende munten. OmiseGO kopen hoort hier helaas niet bij.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

In tegenstelling tot Coinbase kun je in Binance gelukkig wel de OmiseGO coin kopen. Binance staat bekend als de snelste exchange die er is en beschikt over meer dan 100 verschillende munten. Verder is het een hele betrouwbare exchange, net als de andere vier overigens. Het grote pluspunt van OMG kopen iDEAL bij Binance zijn de lage fee’s: 0,1%. Dit is het laagste van alle exchanges op de wereld. Ook is het uniek dat ze een eigen munt hebben ontwikkeld, de Binance coin. Helaas heeft deze exchange ook een aantal mindere punten. Veel mensen vinden dat er meer aandacht moet worden gegeven aan de gebruiksvriendelijkheid van de website. Ook wordt er veel om een app gevraagd. Dit maakt het makkelijker om op elk moment van de dag op een fijne manier te kunnen handelen.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex is vooral bekend om het grote handelsvolume, de vele cryptomunten (100+) en de vele gebruikers. OmiseGO kopen is natuurlijk ook mogelijk via deze uitgebreide exchange. Ze leggen heel erg de focus op de veiligheid van gebruikers. Verder is storten en opnemen zelfs gratis, mits je dit doet vanuit andere cryptomunten. OmiseGO kopen iDEAL is dus niet gratis. Helaas wordt er door beginners wel vaak geklaagd dat ze niet met Bittrex aan de gang kunnen omdat het te moeilijk is. De gebruiksvriendelijkheid zou dus verbeterd kunnen worden. En jammer genoeg beschikt ook Bittrex nog niet over een app.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Kraken is ook een hele bekende en grote exchange met vele gebruikers. Het jammere van deze exchange is dat ze maar over iets meer dan 20 verschillende munten beschikken. Hier zit de OmiseGO coin niet tussen. Voor een volledige review van Kraken verwijzen we je daarom graag door naar de onderstaande link.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Poloniex is uniek vanwege het grote aantal munten (100+), maar vooral vanwege de speciale munten die hier tussen zitten. Deze munten zijn maar op weinig plekken te verhandelen. Deze exchange maakt gebruik van een lage fee: 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Maar Poloniex heeft één heel groot nadeel. Je kunt alleen storten met cryptovaluta. OmiseGO kopen met iDEAL is dus niet mogelijk. Ook is de website vaak aan de trage kant en hoef je niet te rekenen op een vlotte customer support.

Lees de volledige Poloniex review.