OmiseGO koers

OmiseGO koers

De loop van de OmiseGO koers is er een zoals die van vele andere munten. Deze munt behaalde haar hoogste koers OmiseGO waarde dan dus ook tijdens de crypto-hype van eind 2017/begin 2018. Vanaf dat moment is het bergafwaarts gegaan en is de waarde nooit meer in de buurt gekomen van de waarde tijdens deze hype. Sterker nog, de waarde is bijna helemaal teruggezakt naar de waarde die de munt bij de lancering had. Benieuwd naar de waardes en ontwikkelingen die deze koers gekend heeft? Lees dan gerust verder en kom alles over het gehele verloop van de OmiseGO prijs te weten. Tot slot bespreken we het toekomstbeeld wat wij van NuCrypto bij deze munt hebben.

In onderstaande tijdlijn kun je de huidige waarde OmiseGO koers zien en kun je tot één jaar terugkijken.

  • OMG
  • OmiseGO
    (OMG)
  • Price
    0.78
  • Market Cap
    109,389,988.00

De koers OmiseGO waarde is weer terug bij af

Midden in de zomer van 2017 ging de koers live met een OmiseGO prijs van rond de € 0,40. Binnen letterlijk 2 maanden had de waarde al de € 10,- bereikt. Dat is natuurlijk een ongekend goed begin. Maar in november en december beleefde de crypto-wereld haar officiële doorbraak. Het werd wereldnieuws en het gesprek van de dag, waardoor iedereen interesse begon te krijgen in deze cryptomunten. Al snel schoten daardoor alle waardes omhoog. Uiteindelijk werd op 8 januari 2018 de hoogste OmiseGO koers bereikt van € 21,20.

Maar zo snel als de waarde steeg, zo snel zakte die ook weer na deze hype. Twee maanden later bedroeg de prijs nog maar € 6,65. In april was er in de gehele cryptowereld een positieve stijging gaande. De waarde verdriedubbelde bijna en steeg weer naar de € 14,85. Helaas is dat wel het laatste positieve moment geweest dat de koers heeft gekend. Inmiddels zit de koers al bijna een jaar onder de € 3,-. De laatste tijd zien we heel langzaam een stijging op gang komen. Hopelijk kan de koers OmiseGO waarde deze lijn doortrekken.

Afhankelijk van de grote cryptovaluta

Als je het gehele verloop van de koers bekijkt, lijkt het erop dat de munt vooral afhankelijk is van andere munten. Daarmee bedoelen we te zeggen dat het voor de OmiseGO koers belangrijk is dat juist munten als Bitcoin, Litecoin, Ripple en Ethereum doorpakken. We hebben namelijk gezien dat de OmiseGO waarde niet zelf in staat is om een doorbraak of stijging te forceren. Aangezien het weer de goede kant op gaat met de bekende munten die we zojuist hebben benoemd, betekend dat veel goeds voor deze munt.