OmiseGO

OmiseGO coin (OMG)

De OmiseGO coin is opgericht door het Thaise bedrijf Omise, wat al bestaat sinds 2013. Het doel van het project is vooral om betere financiële services mogelijk te maken. Ook moeten er geen banken meer nodig zijn. We zullen je op de huidige pagina informatie geven over de OMG coin. Verder zullen we nog informatie geven over hoe de OmiseGO koers ervoor staat, waar je OmiseGO kopen het best kunt realiseren en wat de beste wallets daarvoor zijn.

  • OMG
  • OmiseGO
    (OMG)
  • Price
    0.85
  • Market Cap
    119,775,082.00

Het idee achter de oprichting van de OMG coin

Oorspronkelijk maakte de OMG crypto coin gebruik van de blockchain van Ethereum. Later is een eigen blockchain ontwikkeld, maar er zijn nog wat gelijkenissen met Ethereum. De ontwikkelaars hiervan geven ook veel steun aan het project rondom de OmiseGO coin, mede omdat Omise veel financieel bijgedragen heeft aan de oprichting van ETH. De OMG crypto coin is voornamelijk een financiële technologie. Het is opgericht met als doel dat iedereen op de wereld voorzien kan worden van een eigen digitale portemonnee. Hiermee moeten snelle en goedkope transacties mogelijk gemaakt worden. Bovendien is het de bedoeling dat hierbij geen banken en overheden aan te pas komen.

Het kan zeker gezien worden als een goede zaak dat het doel is om banken onnodig te maken. Echter kan dit de munt misschien juist de kop kosten. Banken hebben namelijk erg veel macht en worden ondersteund door overheden. Het kan voor veel instabiliteit in een land zorgen wanneer banken failliet gaan. Er is dus altijd het risico aanwezig dat er op een bepaald punt maatregelen genomen gaan worden tegen gebruik van de OmiseGO coin.

 

Redenen om eventueel in de OMG crypto coin te investeren

Veel mensen lijken toch vertrouwen te hebben in deze cryptocurrency. De mogelijkheden met de OMG coin zijn ook wel erg handig en er zijn al wat winkels die betalingen met deze munt accepteren. Je kunt er zelfs al in de McDonald’s vestigingen in Thailand mee uit de voeten. Het idee om iedereen zijn eigen digitale wallet ter beschikking te stellen kan vooral in armere landen een grote impact hebben. Deze mensen hebben vaak geen bankrekening, maar met de OMG coin is dit ook niet meer nodig. Er kunnen dan evengoed heel gemakkelijk transacties plaatsvinden met mensen in andere landen. Omise biedt een veilige en decentrale oplossing, waarmee hopelijk corruptie van banken in bijvoorbeeld landen in Afrika minder kansen krijgt.

OmiseGO kopen en verkopen

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

Nieuws

Fear Of Missing Out Bitcoin

De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Omdat de prijs van Bitcoin steeds nieuwe recordhoogtes haalt, is de vraag nu bij iedereen of het anders is... read more

Bitcoin naar 10.000 dollar grens?

Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Een paar uur geleden brak Bitcoin bijna door de grens van 9000 dollar en kwam zo op het hoogste... read more

Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Vanaf deze week is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen bij de Nederlandse broker Anycoin Direct,... read more

Bitcoin kopen, via een Exchange of een Broker?

Er zijn twee manieren om cryptocurrencies – zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum – te kopen en te verkopen: via... read more