NEO kopen

NEO kopen Nederland via een exchange 

Tegenwoordig kun je heel eenvoudig binnen enkele minuten de NEO crypto coin online kopen. Dit kan gemakkelijk via de vele cryptocurrency exchanges. Er zijn ondertussen veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers op het internet te vinden om NEO kopen online te realiseren. Er zijn tegenwoordig zo veel exchanges, dat het moeilijk is om deze allemaal te vergelijken. Daarom hebben wij van NuCrypto onderzocht wat de vijf grootste en bekendste exchanges zijn. Hiervan hebben wij een aantal belangrijke plus- en minputen op een rij gezet. Ook krijgt iedere exchange een rating die is gevormd door scores van NuCrypto-gebruikers en het NuCrypto-team. Hopelijk wordt NEO kopen Nederland op deze manier hierdoor een stuk eenvoudiger. 

Veilig en vertrouwd NEO kopen iDEAL

NEO coin kopen kan op heel veel manieren. Toch ligt het gebruik van een exchange het meest voor de hand. Dit is de bekendste en volgens vele ook meest eenvoudige manier om NEO kopen te realiseren. Daarom hebben wij gekeken wat de vijf grootste exchanges zijn, en deze vervolgens onder de loep genomen. De kans is namelijk heel groot dat je een van deze vijf gaat gebruiken. In onderstaande tabel vind je de rating terug van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team. Vervolgens vind je onder de tabel een onderbouwing van de ratings. Daarin worden enkele belangrijke plus- en minpunten van de exchanges beschreven. Hopelijk helpt het jou verder met NEO kopen.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase krijgt een 4,5 gemiddeld en pakt daarmee de eerste plek. Niet zo gek natuurlijk, want het is de grootste exchange ter wereld qua bekendheid en het aantal gebruikers. Dan zou je logischerwijs ook verwachten dat de grootste exchange ter wereld een groot aanbod heeft, maar niks is minder waar. Coinbase heeft namelijk maar 11 verschillende munten in het aanbod opgenomen. Helaas hoort NEO kopen iDEAL daar niet bij. Voor een volledige review van Coinbase verwijzen we je graag door naar pagina’s van munten die wel op Coinbase staan. Denk daarbij aan de bekende munten als Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Op nummer twee vind je het hele betrouwbare Binance platform terug. Deze exchange beschikt gelukkig over wel meer dan 100 verschillende munten, waaronder de NEO coin. Verder staat Binance bekend als de snelste exchange ter wereld. Daarbij komt dat ze ook de laagste fee ter wereld hebben: 0,1%. Je kunt dus heel snel en goedkoop NEO kopen online via deze exchange. Verder is het leuke van Binance dat ze een eigen munt op de wereld hebben gebracht, de Binance coin. Toch zijn er een aantal mindere punten bij Binance. Voor veel mensen is de website erg lastig in gebruik. De gebruiksvriendelijkheid moet dus echt omhoog. Tot slot is er nog geen app uitgebracht.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex vinden we op de derde plek terug. Deze exchange beschikt over meer dan 100 verschillende cryptomunten en bevat een groot handelsvolume. Bittrex legt heel erg de focus op de veiligheid tijdens het handelen met crypto. Verder is het opnemen en storten gratis wanneer je dit doet vanuit andere currencies. Dus niet tijdens NEO kopen met iDEAL. Een belangrijk minder punt is de gebruiksvriendelijkheid van de website. Net als bij Binance wordt hier regelmatig over geklaagd. Vooral beginners ervaren hier last van. Wanneer je al wat gevorderd bent binnen de wereld van crypto, is Bittrex zeker iets voor jou. NEO coin kopen is natuurlijk mogelijk via deze exchange. Een app hebben ze helaas nog niet uitgebracht.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Voor Kraken is er ook een plekje bij de vijf grootste exchanges weggelegd. Het is algemeen bekend dat deze exchange bijna onmogelijk te hacken is. Dat geeft de gebruiker natuurlijk veel zekerheid. Deze exchange beschikt over iets meer dan 20 verschillende munten. Jammer genoeg behoort NEO kopen online niet tot de mogelijkheden van Kraken. Voor een volledige Kraken review verwijzen we daarom graag door naar onderstaande link.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Poloniex pakt ook een plekje tussen de vijf grootste. Deze exchange is zo uniek omdat het meer dan 100 verschillende cryptomunten in het aanbod heeft. Hier zitten een aantal hele bijzondere tussen die niet op veel plekken te verhandelen zijn. Dus mensen die op zoek zijn naar speciale of onbekende munten zijn bij Poloniex op het juiste adres. Bij Poloniex is ook de fee bovendien erg laag (0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer). Het grote nadeel is dat je alleen maar kunt storten met cryptovaluta. Dat betekent dat NEO kopen iDEAL niet mogelijk is. Een flinke tegenvaller voor veel mensen. Tot slot is de website vaak langzaam en hoef je niet te rekenen op een goede en vlotte customer support.

Lees de volledige Poloniex review.