NEO koers

NEO koers

Het verloop van de koers NEO waarde lijkt erg op die van veel andere op deze website gepresenteerde munten. Het is namelijk een van de vele munten die tijdens de crypto-gekte van eind 2017/begin 2018 haar overduidelijke hoogtepunt bereikte. Daarvoor en ook vooral daarna is het altijd stil geweest rondom deze munt, iets wat meerdere munten is overkomen. Hierdoor is het geen schimp meer van de NEO prijs die het tijdens deze hype bereikte. Toch blijven er genoeg mensen positief over de toekomst van cryptomunten dus het is zeker nog niet afgelopen met deze munt.

Vind je de ontwikkelingen van de NEO koers interessant en wil je er het fijne van weten? Wij van NuCrypto geven je op deze pagina meer inzicht over de ontwikkelingen van de NEO prijs en hoe deze zich in de toekomst zal gaan bewegen.

In onderstaande chart kun je de koers NEO waarde live bekijken. Ook kun je de instellingen aanpassen en tot één jaar terugkijken.

  • NEO
  • Neo
    (NEO)
  • Price
    11.46
  • Market Cap
    808,489,007.00

De koers NEO waarde kan het niet alleen

Tot de zomer van 2017 gebeurde er niks met de NEO waarde. Deze schommelde constant tussen de 10 en 20 eurocent. Vanaf april ging het lopen en in augustus werd de € 34,- al aangetikt. Dat betekent dat de waarde zeker 250 keer zo veel was geworden. Maar alsof dat nog niet genoeg was, brak er in december weer een grote ontwikkeling in de NEO koers aan. Deze ging door tot 15 januari toen de hoogste NEO prijs ooit werd gemeten, namelijk € 124,-. Precies één jaar daarvoor was het nog rond de € 0,10 waard. Dit betekent wel dat de koers in vergelijking met andere munten echt een extreem grote stijging heeft doorgemaakt. Deze hype ontstond toen cryptomunten eigenlijk voor veel mensen uit het niets gesprek van de dag werden. Vooral Bitcoin, Ethereum en Ripple werden wereldnieuws en kwamen dagelijks voorbij op nieuwspagina’s en zelfs op televisie. Voor veel mensen ging een nieuwe wereld open. Hierdoor steeg de interesse in munten enorm, waardoor alle prijzen als een raket de lucht in schoten.

Zoals de meeste mensen weten ging het daarna snel bergafwaarts. Veel mensen wilden weer van de munten af omdat ze er winst op wilden maken. De eerste maanden van 2018 waren dramatisch. In april kwam weer een moment van hoop, toen de koers NEO waarde zich binnen enkele weken verdubbelde. Helaas bleek ook dit weer van korte duur. Sindsdien wachten we al ruim een jaar op positieve ontwikkelingen. De waarde bevindt zich al maanden onder de grens van € 10,-. We zien dus dat de NEO waarde nooit uit zichzelf is opgestaan. Daaruit blijkt dat ze sterk afhankelijk is van de algemene ontwikkelingen in de cryptowereld. Die algemene ontwikkelingen zijn weer afhankelijk van fluctuaties in grote munten als Bitcoin en Ethereum.

Een nieuwe hype zal wonderen verrichten

De stijging die de NEO waarde meemaakte in 2017 was echt bijzonder. Bijna geen enkele munt maakte procentueel zo’n enorme stijging mee als de NEO prijs. Helaas is dit dus wel gebeurt omdat vooral andere munten wereldnieuws werden. Hierdoor kwam de hele crypto-wereld in beweging. Toch is deze munt nog meer gestegen dan andere, wat betekent dat het toch een aantal dingen beter doet dan andere. Het blijkt dat mensen vertrouwen hebben in deze munt. De verwachting is dan ook dat deze munt echt veel baat heeft bij een nieuwe ”hype”. Dan zal weer bewezen worden dat deze munt wel degelijk potentie heeft. Het is namelijk niet voor niks dat ook toen veel mensen voor deze munt kozen. Als er een grote nieuwe doorbraak van de cryptomunten komt, raden wij dus sterk aan om NEO direct in de gaten te houden.