NEO crypto coin

Er zijn heel veel verschillende cryptomunten, de NEO crypto coin is er hier één van. Bij NuCrypto doen we ons best om je een goede beschrijving van deze munt te geven. Ook proberen we je duidelijk te maken hoe de NEO koers zich ontwikkelt, wat het laatste nieuws omtrent de NEO crypto coin is en waar je NEO kopen of verkopen het best kunt realiseren. Zo blijf je zeker altijd up to date.

  • NEO
  • Neo
    (NEO)
  • Price
    11.07
  • Market Cap
    780,972,296.00

Waarom de NEO cryptocurrency ontstaan is

De NEO cryptocurrency droeg voorheen de naam Antshares (ANS) en vindt zijn oorsprong in 2014. Het is een project van het Chinese bedrijf Onchain. De NEO currency is ontwikkeld door Da Hongfei en Erik Zhang. Da Hongfei wil met het project een slimmere, decentrale economie creëren. Het doel is dat uiteindelijk iedereen online met elkaar kan handelen. Dit gaat door middel van ‘Smart Contracts’, wat inhoudt dat handelscontracten in programmeercode worden geschreven en opgeslagen worden in blockchain. Ook kan iedereen een ‘Digital Identity’ aan zichzelf toekennen, zodat er meer vertrouwen binnen handelsrelaties gecreëerd kan worden dan zonder zo’n identiteit. Het nadeel hierbij is echter dat je dus niet anoniem blijft. Net als bij de Ethereum munt, is het de bedoeling met het project dat er voor elk fysiek product een online product is. De NEO currency wordt daarom ook wel de Chinese Ethereum genoemd.

 

Voordelen van de NEO currency tegenover andere cryptocurrency

Volgens sommige kenners is de NEO cryptocurrency een verbeterde versie van Ethereum. Net als bij Ethereum zijn toepassingen met de munt minder beperkt dan die van Bitcoin. Zo zijn er bijvoorbeeld contracten mee op te stellen en kunnen betalingen heel eenvoudig geregeld worden. Ontwikkelaars kunnen ook makkelijk met de munt uit de voeten, in tegenstelling tot wat het geval is bij Ethereum. Er zijn namelijk aanpassingen te maken met erg bekende programmeertalen als C++, Java en Python. Bovendien is de NEO crypto coin erg efficiënt; er kunnen 10.000 transacties per seconde verwerkt worden! Een laatste belangrijk punt is dat de oprichters van de NEO cryptocurrency beweren dat deze bestand is tegen ‘Quantum Computing’, computers die blockchain kunnen hacken.

NEO kopen en verkopen

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

Nieuws

Fear Of Missing Out Bitcoin

De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Omdat de prijs van Bitcoin steeds nieuwe recordhoogtes haalt, is de vraag nu bij iedereen of het anders is... read more

Bitcoin naar 10.000 dollar grens?

Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Een paar uur geleden brak Bitcoin bijna door de grens van 9000 dollar en kwam zo op het hoogste... read more

Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Vanaf deze week is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen bij de Nederlandse broker Anycoin Direct,... read more

Bitcoin kopen, via een Exchange of een Broker?

Er zijn twee manieren om cryptocurrencies – zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum – te kopen en te verkopen: via... read more