NEM kopen

NEM kopen Nederland 

Tegenwoordig kun je heel eenvoudig binnen enkele minuten de NEM coin kopen. Dit kan gemakkelijk via een van de vele cryptocurrency exchanges. Er zijn ondertussen veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers op het internet te vinden om NEM kopen online te realiseren. Het zijn er zo veel, dat het moeilijk is om deze allemaal te vergelijken. Daarom hebben wij van NuCrypto onderzocht wat de vijf grootste en bekendste exchanges zijn. Deze hebben we onderzocht. Hierdoor hebben we van elk van deze exchanges een aantal belangrijke plus- en minpunten ontdekt. Deze staan onderaan de pagina per exchange beschreven. Ook krijgt iedere exchange een rating die is gevormd door ratings van NuCrypto-gebruikers en het NuCrypto-team. Hopelijk wordt NEM kopen Nederland op deze manier een stuk eenvoudiger. 

Veilig en vertrouwd XEM kopen iDEAL

XEM kopen kan op heel veel manieren. Het gebruik van een exchange is op dit moment het populairst. Dit is de bekendste en volgens vele ook meest eenvoudige manier om NEM kopen te realiseren. Daarom hebben wij gekeken wat de vijf grootste exchanges zijn, en deze vervolgens onder de loep genomen. De kans is namelijk heel groot dat je een van deze vijf gaat gebruiken. In onderstaande tabel vind je de rating terug van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team. Vervolgens vind je onder de tabel een onderbouwing van de ratings. Daarin worden enkele belangrijke plus- en minpunten van de exchanges beschreven. We hopen dat je hierdoor een keuze kunt maken en vervolgens aan de slag kunt met XEM kopen Nederland.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase krijgt een 4,5 gemiddeld en pakt daarmee de eerste plek. Niet zo gek natuurlijk als je weet dat het de grootste en bekendste exchange ter wereld is. Coinbase heeft het grootste aantal gebruikers van de gehele top vijf van exchanges en krijgt dus ook de hoogste waardering. Dan zou je logischerwijs ook verwachten dat de grootste exchange ter wereld een groot aanbod heeft, maar niks is minder waar. Coinbase heeft namelijk maar 11 verschillende munten in het aanbod opgenomen. Helaas hoort NEM kopen iDEAL daar niet bij. Voor een volledige review van Coinbase verwijzen we je graag door naar pagina’s van munten die wel op Coinbase staan. Denk daarbij aan de bekende munten als Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Op nummer twee vind je het hele betrouwbare Binance platform terug. Deze exchange beschikt gelukkig over wel meer dan 100 verschillende munten, waaronder de NEM coin. Verder staat Binance bekend als de snelste exchange ter wereld. Daarbij komt dat ze ook de laagste fee ter wereld hanteren: 0,1%. Je kunt dus heel snel en goedkoop XEM kopen via deze exchange. Daarbij komt dat NEM kopen met iDEAL ook mogelijk is. Verder is het leuke van Binance dat ze een eigen munt op de wereld hebben gebracht, de Binance coin. Toch zijn er een aantal mindere punten bij Binance. Voor veel mensen is de website erg lastig in gebruik. De gebruiksvriendelijkheid moet dus echt omhoog. Tot slot is er nog geen app uitgebracht, ondanks dat veel gebruikers dat graag zouden zien.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Op de derde plaats vinden we Bittrex. Deze exchange beschikt over meer dan 100 verschillende cryptomunten en staat bekend om het grote handelsvolume. Bittrex legt heel erg de focus op de veiligheid tijdens het handelen met crypto. Verder is het opnemen en storten gratis wanneer je dit doet vanuit andere currencies. Dus besef goed dat dit niet geldt voor NEM kopen iDEAL. Helaas zijn we ook tegen wat mindere punten aangelopen. De gebruiksvriendelijkheid van de website beviel ons niet echt. Maar daarin zijn we niet de enige. Net als bij Binance wordt hier regelmatig over geklaagd. Vooral beginners ervaren hier last van. Wanneer je al wat gevorderd bent binnen de wereld van crypto, kan Bittrex zeker iets voor jou zijn. NEM kopen Nederland is natuurlijk mogelijk via deze exchange. Een app hebben ze helaas nog niet uitgebracht.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Ook Kraken heeft een plekje in de top vijf verdiend. Het is algemeen bekend dat deze exchange bijna onmogelijk te hacken is. Dat geeft de gebruiker natuurlijk veel zekerheid. Helaas moeten we je toch teleurstellen, want NEM kopen iDEAL is niet mogelijk bij Kraken. Deze exchange beschikt maar over iets meer dan 20 munten en daar hoort deze munt dus niet bij.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Poloniex pakt ook een plekje tussen de vijf grootste. Deze exchange is zo uniek omdat het meer dan 100 verschillende cryptomunten in het aanbod heeft. Hier zitten een aantal hele bijzondere tussen die niet op veel plekken te verhandelen zijn. Dus mensen die op zoek zijn naar speciale of onbekende munten zijn bij Poloniex op het juiste adres. NEM kopen online is ook mogelijk. Bij Poloniex is ook de fee bovendien erg laag (0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer). Het grote nadeel is dat je alleen maar kunt storten met cryptovaluta. Dat betekent dat NEM kopen iDEAL niet mogelijk is. Een flinke tegenvaller voor veel mensen. Tot slot is de website vaak langzaam en hoef je niet te rekenen op een goede en vlotte customer support.

Lees de volledige Poloniex review.