Litecoin kopen

Litecoin kopen Nederland via een exchange 

Tegenwoordig is het heel makkelijk om de Litecoin (LTC) binnen enkele minuten online te kopen. De aankopen doen via een cryptocurrency exchange ligt het meest voor de hand. Er zijn ondertussen veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers op het internet te vinden om Litecoin kopen iDEAL of via andere manieren te realiseren. Ook Litecoin verkopen kan via verschillende exchanges. Vanwege het grote aantal exchanges wordt de keuze lastig. Daarom hebben wij van NuCrypto de voor- en nadelen van de vijf grootste exchanges voor jou op een rij gezet. Hopelijk helpt dit jou verder met Litecoin kopen. 

Veilig en vertrouwd Litecoin kopen iDEAL

Litecoin kopen iDEAL kan op heel veel manieren. Maar het meest voor de hand liggende is dat je de aankopen doet via een exchange. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges onder de loep genomen. De kans dat je namelijk een van deze zult gebruiken is heel groot. In de onderstaande tabel zie je de rating van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team in één tabel. Vervolgens vind je onder de tabel een onderbouwing van deze ratings. Daarin worden enkele plus- en minpunten van deze exchanges beschreven. Hopelijk helpt het jou verder in je Litecoin kopen iDEAL of Litecoin verkopen proces.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

De hoogste rating is voor Coinbase. Daarbij komt dat het ook de grootste exchange ter wereld is qua bekendheid en gebruikers. Dan verwacht je dat er vele cryptocurrencies te verhandelen zijn, maar dat is niet zo. Coinbase beschikt alleen over de bekendste cryptovaluta. Litecoin (Litecoin kopen iDEAL) behoort ook tot deze opties. Een groot voordeel is dat je kan storten van euro of dollar naar Litecoin (LTC kopen iDEAL) via de bank in slechts 1 tot 3 werkdagen. Maar wil je het nog sneller doen? gebruik dan een creditcard. Daarmee kan je zelfs binnen het uur LTC kopen iDEAL realiseren. Verder staat Coinbase bekend om een hele gebruiksvriendelijke website. Tot slot beschikt Coinbase over een app in het Nederlands. Daarmee onderscheiden zij zich van vele andere exchanges.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Net als Coinbase is deze exchange zeer betrouwbaar. Binance beschikt over meer dan 100 verschillende munten en staat bekend als de snelste exchange ter wereld. Daarbij komt ook dat ze de laagste fee ter wereld hanteren, namelijk slechts 0,1%. LTC kopen iDEAL kan dus heel snel en goedkoop via Binance. Een speciale extra van Binance is dat ze een eigen munt hebben. Helaas zijn er ook wat minpunten. Allereerst wordt er nog te vaak door mensen geklaagd over de gebruiksvriendelijkheid van de website. Ook is er nog geen app beschikbaar.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex is de derde op de lijst, en dat is niet voor niks. Deze exchange bevat meer dan 100 verschillende munten en staat bekend om het grote handelsvolume. Het team achter Bittrex legt ook heel erg de focus op veiligheid. Een van de grote voordelen is dat je gratis kan opnemen en storten wanneer je dit doet vanuit andere cryptocurrencies. Daarentegen wordt er wel vaak geklaagd over de gebruiksvriendelijkheid van de website. Vooral beginners blijken het lastig te vinden via Bittrex.  Tot slot is er jammer genoeg geen app beschikbaar.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Ook Kraken verdient zeker een plek tussen de vijf grootste exchanges. Dit is een goed beveiligde exchange die bijna onmogelijk te hacken is. Op dit moment bezit Kraken over iets meer dan 20 verschillende munten. Natuurlijk is Litecoin kopen iDEAL ook mogelijk via de website van Kraken. Verder is de fee redelijk laag: 0,16% voor de maker en 0,26% voor de nemer. Ook opnemen kost slechts 9 cent. Toch zijn er wat minpunten van Kraken. Zo blijkt dat de website de populariteit niet altijd aan kan. Het komt redelijk vaak voor dat de website wat aan de trage kant is. Ook zou de interface wat makkelijker moeten zijn zodat ook beginners hun weg kunnen vinden. Tot slot beschikt ook Kraken nog niet over een app om LTC kopen iDEAL te verwezenlijken.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Het belangrijkste kenmerk van Poloniex is het grote aanbod in verschillende cryptomunten (100+). Daarbij zitten een aantal hele unieke, die vrijwel nergens anders te vinden zijn. Ook is de fee heel erg laag, namelijk 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Het grote nadeel van Poloniex is dat je alleen maar kunt storten met cryptovaluta. LTC kopen iDEAL is dus niet mogelijk. Verder is de website aan de trage kant en dat geldt ook voor de customer support.

Lees de volledige Poloniex review.