Lisk kopen

Lisk kopen Nederland

Lisk kopen kan tegenwoordig heel veilig en snel via een online platform. Dit kan gemakkelijk via een cryptocurrency exchange of broker. Vooral de laatste jaren is het aantal brokers en exchanges enorm gestegen omdat de grote interesse in cryptovaluta iets is van de laatste jaren. Er zijn tegenwoordig zo veel exchanges, dat het moeilijk is om de Lisk exchange te kiezen die het meest geschikt is voor jou. Vandaar dat wij van NuCrypto hebben gekeken wat de grootste en bekendste exchanges zijn. Hier is een lijst van vijf grote exchanges uit voort gekomen. Deze hebben we onder de loep genomen en daarmee hebben we per exchange de belangrijkste plus- en minpunten ontdekt. Verder hebben we een rating opgebouwd uit scores van NuCrypto-gebruikers en het NuCrypto-team.

LSK kopen iDEAL via NuCrypto

Je hebt dus vele mogelijkheden waar je Lisk kopen online kunt realiseren. Zoals gezegd kun je dat doen via een exchange of een broker. Toch raden wij vooral beginners aan om te beginnen bij een exchange. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges onder de loep genomen. De kans is namelijk heel groot dat je een van deze vijf exchanges gaat gebruiken. In onderstaande tabel vind je de rating terug van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team. Onder deze tabel worden per exchange in het kort de belangrijkste plus- en minpunten benoemd om jou een beeld te geven van de betreffende exchange. Tot slot is er de mogelijkheid om van elke exchange een volledige review te bekijken. Wij hopen je op deze pagina verder te kunnen helpen in je Lisk kopen Nederland proces. 

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

De hoogste rating is voor Coinbase. Dit is zeer waarschijnlijk de meest bekende exchange ter wereld. Het aantal gebruikers is de laatste jaren gestegen tot ongekende hoogte. Als er zo veel mensen zijn die gebruik maken van deze exchange, zal je dus ook verwachten dat Coinbase over veel verschillende munten beschikt. Helaas moeten we je meedelen dat Lisk kopen online niet mogelijk is via Coinbase. Deze exchange beschikt slechts over 11 verschillende munten.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Net als Coinbase krijgt ook deze exchange gemiddeld een 4,5 (uit 5). Het grote verschil tussen deze exchanges is het aantal munten dat ze in het aanbod hebben ondergebracht. Binance beschikt namelijk over meer dan 100 verschillende munten. Ook kun je LSK kopen iDEAL via deze exchange. Daar komt nog bij dat ze de laagste fee ter wereld hanteren, namelijk slechts 0,1%. Ook is het leuk om te weten dat deze exchange haar eigen munt heeft ontwikkeld, de Binance coin. De minpunten van Binance zijn de gebruiksvriendelijkheid van de website en dat er nog geen app voor mobiele gebruikers beschikbaar is.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex is ook een exchange met meer dan 100 verschillende munten. Dit platform staat bekend om het grote handelsvolume in een heel veilig en afgesloten systeem. Ze focussen heel erg op de veiligheid van de gebruiker. Je kunt op deze exchange ook Lisk kopen. Verder is het een pluspunt dat je gratis kunt storten en opnemen, mits je dit doet vanuit andere cryptocurrencies. Dus niet via bijvoorbeeld euro’s en dollars. Helaas wordt er net als bij Binance wel te vaak geklaagd over de gebruiksvriendelijkheid. Daar zien we dus graag verbeteringen in tegemoet. Ook is er helaas nog geen Bittrex app beschikbaar waar LSK kopen iDEAL snel kan worden gerealiseerd.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Net als bij Coinbase is Lisk kopen online hier helaas niet beschikbaar. Kraken is een hele bekende en grote exchange die beschikt over iets meer dan 20 verschillende munten. Hopelijk wordt deze munt in de toekomst toegevoegd aan het aanbod. We verwijzen de mensen die meer willen weten over deze exchange graag door naar onderstaande link.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

De laatste in de lijst is Poloniex. Als er een lijst zou worden gemaakt met de meest unieke exchanges, had Poloniex zeer waarschijnlijk bovenaan gestaan. Deze exchange beschikt over meer dan 100 verschillende munten. Daar zitten een aantal speciale tussen die maar op weinig plekken te verhandelen zijn. Op deze manier proberen ze anders te zijn dan vele grote exchanges en dat lukt ze aardig. Vandaar dat Poloniex zeker een plekje in deze top vijf verdient.

Ook deze Lisk exchange beschikt over een lage fee: 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Een heel groot nadeel is alleen wel dat je alleen kunt storten met andere cryptovaluta. Dat betekend dat Lisk kopen iDEAL niet mogelijk is. Dit is de reden dat veel mensen relatief snel verder kijken naar een andere exchange. Tot slot wordt er vaak geklaagd over de snelheid van de website en de customer support. Daar zouden ze meer aandacht aan kunnen besteden.

Lees de volledige Poloniex review.