Lisk koers

Lisk koers

De Lisk koers is er een die vanaf 2016 loopt. In de afgelopen jaren kent de Lisk waarde één overduidelijke piek. Toch werd de hoogste Lisk prijs aangetikt op een moment dat het met alle munten slechter ging. Best verrassend dus. Helaas loopt ook deze koers eigenlijk mee met de algemene staat van de cryptovaluta. Is crypto booming? Dan zie je de koers stijgen. Is dat niet het geval? Dan laat ook deze koers Lisk waarde goed zien hoe het met de crypto wereld gaat. Op deze pagina kom je alles te weten over de ontwikkelingen die deze koers heeft doorgemaakt en bespreken we uiteindelijk ons toekomstbeeld van deze munt. Hopelijk helpt het jou verder, zeker als je iemand bent die er over nadenkt om Lisk kopen te realiseren.

In onderstaande chart kun je de huidige Lisk waarde zien en kun je tot maximaal één jaar terug kijken.

  • LSK
  • Lisk
    (LSK)
  • Price
    0.72
  • Market Cap
    87,231,098.00

De koers Lisk waarde is eigenwijs

Zoals gezegd ging de munt in het voorjaar van 2016 live. De waarde lag op dat moment zo rond de € 2,-, althans daar begon het mee. Al heel snel ging het minder en zakte de Lisk waarde richting de 10 en 20 eurocent. Daar is het een klein jaar blijven hangen. Toen was het tijd voor de wereldwijde doorbraak van cryptovaluta, in 2017. Munten als Bitcoin, Ripple en Ethereum werden het gesprek van de dag, en kwamen overal voorbij. Op televisie, social media, nieuwspagina’s, je kon er niet meer omheen. Dit zorgde voor veel nieuwe mensen die interesse kregen en zich gingen verdiepen in deze wereld. Het leek op dat moment namelijk een goudmijn. Hierdoor gingen mensen ook munten kopen die op dat moment onbekend waren. Hierdoor vlogen de waardes extreem snel de lucht in. Op 1 januari 2018 bereikte de koers Lisk waarde een bedrag van € 25,99. En dan te bedenken dat het rond de 10 eurocent waard was een jaar daarvoor.

Na heel deze hype ging het ook net zo snel weer mis met alle koersen. De waardes zakten terug naar waar het vandaan kwam. Maar deze munt is hier een van de weinige uitzonderingen op. Terwijl andere munten in slecht weer verkeerden, kreeg deze munt het voor elkaar om door te pakken. 12 februari 2018 werd de hoogst gemeten Lisk prijs genoteerd, namelijk € 26,73. Helaas konden we maar één maand extra genieten van deze mooie tijd. Na dit hoogtepunt in februari was het einde gekomen aan een mooie tijd. De waarde heeft een zeer treurige daling doorgemaakt tot aan de € 1,-. In 2019 lijkt het gelukkig weer wat beter te gaan. De waarde blijft rustig stijgen en laat zien dat het zeker niet opgeeft.

Ligt de toekomst in handen van de grote munten?

De strijd is nog altijd hevig gaande. De strijd waarin de cryptovaluta het willen schoppen tot het zijn van een geaccepteerd betaalmiddel over de hele wereld. Lisk gaat deze strijd niet voor je winnen. Dat ligt allemaal in handen van munten als Bitcoin en Ethereum. Zullen deze munten overwinnen en hun doelen bereiken? Dan verwachten wij van NuCrypto dat ook de Lisk waarde tot nieuwe hoogtes zal rijken. Houdt de algemene ontwikkelingen in de crypto wereld dus regelmatig en goed in de gaten.