Lisk

Lisk coin (LSK)

Een erg interessante en unieke cryptomunt is de Lisk coin. Je kunt hiermee je eigen blockchainapplicaties maken. Ben je benieuwd hoe dit in elkaar steekt en wil je er graag meer over weten? Lees dan zeker verder! We proberen je ook zo duidelijk mogelijk te maken wat de beste wallets voor Lisk kopen zijn, hoe je deze kunt minen en hoe de Lisk koers ervoor staat. Als het goed is zul je uiteindelijk genoeg informatie hebben om een afweging tussen deze en andere populaire crytpocurrencies te kunnen maken.

  • LSK
  • Lisk
    (LSK)
  • Price
    0.71
  • Market Cap
    86,731,695.00

De blockchain van de LSK coin uitgelegd

De Lisk crypto munt is in 2016 opgericht door Max Kordek en Oliver Beddows. Het moet met de blockchain waarop de munt gebaseerd is mogelijk zijn voor mensen om hun eigen blockchainapplicaties te creëren en die zelf te distribueren. Dit gebeurt door middel van sidechains, wat in principe gewoon op zichzelf staande blockchains zijn die je volledig zelf kunt inrichten. Deze zijn allen gekoppeld aan de LSK coin mainchain. Als er hierbij iets fout gaat, gebeurt dit alleen in de sidechain vertakking en niet in de mainchain. Er ontstaat hierdoor dus niet meer risico dat er iets misgaat dan bij andere cryptocurrencies. De blockchain van de Lisk coin is erg ideaal voor ontwikkelaars, mede ook doordat er gewerkt wordt met JavaScript. Hiermee kunnen applicaties zoals games, sociale netwerken en exchanges gecreëerd worden.

De beveiliging van het LSK coin project werkt op basis van een consensusmodel. Het Delegated Proof-of-Stake (DPoS) protocol wordt gebruikt. Je kunt coins inzetten om te stemmen op wie het netwerk mag beveiligen en elke Lisk coin staat voor één stem. Een maximum van 101 afgevaardigden kan zo gekozen worden. Alleen deze mensen kunnen financieel beloond worden voor het beveiligen van het netwerk. Overigens kunnen bij de sidechains andere consensusmodellen gebruikt worden. Er kan iemand van de mainchain ingehuurd worden voor het beveiligen van een sidechain.

 

Waarom Lisk crypto munten aanschaffen?

Er moet een kleine betaling worden geleverd om transacties op de gemaakte sidechains te kunnen voltooien. Hiervoor heb je normaal gesproken de Lisk crypto coin nodig. Echter kan voor een sidechain ook een specifieke eigen token ontwikkeld worden. Deze wordt dan gezien als een volledig nieuwe cryptocurrency. Je kunt de nieuwe munt zelfs verhandelen, net zoals je andere munten kunt verhandelen.

Het idee dat iedereen op de blockchain van de LSK coin zelf aan de slag kan gaan kan er mogelijk voor gaan zorgen dat het project erg populair gaat worden. Ontwikkelaars kunnen heel gemakkelijk hun eigen applicaties op de blockchain uitbrengen en volledig zelfstandig te werk gaan. Velen zien de Lisk coin als een concurrent van Ethereum, maar de ontwikkelaars erachter zien dit zelf niet zo. Hoe dan ook, we zullen gaan zien wat de toekomst brengt voor deze unieke cryptovaluta.

Lisk kopen en verkopen

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

Nieuws

Fear Of Missing Out Bitcoin

De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Omdat de prijs van Bitcoin steeds nieuwe recordhoogtes haalt, is de vraag nu bij iedereen of het anders is... read more

Bitcoin naar 10.000 dollar grens?

Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Een paar uur geleden brak Bitcoin bijna door de grens van 9000 dollar en kwam zo op het hoogste... read more

Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Vanaf deze week is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen bij de Nederlandse broker Anycoin Direct,... read more

Bitcoin kopen, via een Exchange of een Broker?

Er zijn twee manieren om cryptocurrencies – zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum – te kopen en te verkopen: via... read more