IOTA kopen

IOTA kopen Nederland 

Tegenwoordig kun je heel eenvoudig binnen enkele minuten de IOTA coin (MIOTA) online kopen. Dit kan via vele cryptocurrency exchanges. Er zijn ondertussen veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers op het internet te vinden om IOTA kopen iDEAL te realiseren. Hierdoor is het wel moeilijk om een keuze te maken welke exchange je gaat gebruiken. Vandaar dat wij van NuCrypto hebben gekeken wat de vijf grootste en bekendste exchanges zijn. Hiervan hebben wij de belangrijkste plus- en minpunten op een rij gezet. Ook krijgt elke exchange een rating die is gevormd door scores van NuCrypto-gebruikers en het team van NuCrypto. Hopelijk helpt het jou verder en kun je na het lezen van deze pagina aan de slag met IOTA kopen Nederland. 

Gemakkelijk IOTA kopen iDEAL

IOTA kopen iDEAL kan op heel veel manieren. Maar het meest voor de hand liggende is dat je de aankopen doet via een exchange. Daarom hebben wij voor jou de vijf grootste exchanges onder een vergrootglas gelegd. De kans dat je een van deze gaat gebruiken is zeer aannemelijk. In onderstaande tabel vind je de rating terug van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team. Vervolgens geven we onder deze tabel een korte onderbouwing van deze scores. Daarin worden enkele voor- en nadelen van de exchanges beschreven. Hopelijk helpt het jou verder met IOTA kopen online. 

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

De beste rating is voor Coinbase. Dit komt niet helemaal uit de lucht vallen, aangezien het de grootste exchange van de wereld is qua bekendheid. Dan zou je natuurlijk ook verwachten dat de exchange over veel munten beschikt, maar dat is helaas niet zo. Het beschikt maar over 11 verschillende munten, en daar zit IOTA kopen iDEAL helaas niet bij. Voor de plus- en minpunten van Coinbase verwijzen we je graag door naar onderstaande link.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Vervolgens komt het hele betrouwbare Binance op plek twee naar voren. Deze IOTA exchange beschikt in tegenstelling tot Coinbase wel over meer dan 100 verschillende munten. IOTA kopen online behoort ook tot de mogelijkheden van Binance. Verder staat deze exchange bekend als de snelste exchange ter wereld. Ook heeft het de laagste fee ter wereld: 0,1%. Je kunt dus snel en eenvoudig IOTA kopen iDEAL. Binance wil zich onderscheiden van andere exchanges en heeft daarom een eigen munt ontwikkeld. De Binance coin kun je verhandelen via Binance. Helaas heeft Binance ook wat mindere punten. Veel mensen vinden de website te ingewikkeld, en dat is vooral vervelend voor beginners. Hier zouden ze dus nog wat verbeterslagen in kunnen maken. Ook hebben ze nog geen app beschikbaar gesteld. Dit zien veel gebruikers wel graag gebeuren.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex krijgt een zeer verdiende derde plaats. Deze exchange beschikt over meer dan 100 verschillende munten, waaronder IOTA kopen Nederland. Bittrex legt heel erg de focus op veiligheid van de gebruiker tijdens het handelen in cryptovaluta. Opnemen en storten kan gratis, mits je dit doet vanuit andere cryptocaluta. Helaas wordt er net als bij Binance redelijk vaak geklaagd over de gebruiksvriendelijkheid van de website. Hier moet dus wel echt iets aan gedaan worden. Jammer genoeg is er nog geen app op de markt gebracht.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Kraken staat bekend als een zeer stabiele IOTA exchange, die bijna onmogelijk te hacken is. Dit geeft gebruikers een vertrouwd gevoel. De exchange beschikt over iets meer dan 20 verschillende munten. Helaas zit IOTA kopen online hier niet bij. Voor een volledige Kraken review verwijzen we je graag door naar onderstaande link.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Tot slot Poloniex, met een rating van 3,5. Deze exchange bevat meer dan 100 verschillende munten, waaronder een hele hoop unieke. Deze munten zijn bijna nergens anders te koop. Dit maakt deze IOTA exchange toch wel heel erg speciaal. Ook IOTA kopen Nederland behoort tot de mogelijkheden. De fee bij Poloniex is heel erg laag: 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Het grote nadeel is wel dat je alleen kunt storten met andere cryptovaluta. Dat betekend dus dat IOTA kopen iDEAL niet mogelijk is via Poloniex. Tot slot is de website aan de trage kant en is de customer support niet wat je er van verwacht.

Lees de volledige Poloniex review.