ICON kopen

ICON kopen Nederland 

Je kunt tegenwoordig online heel snel en gemakkelijk ICON kopen. Daarvoor kun je gebruik maken van tientallen brokers en cryptocurrency exchanges. Vooral voor beginners ligt het gebruik van een exchange het meest voor de hand. Er zijn ondertussen veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers op het internet te vinden om ICON kopen iDEAL of via andere manieren te realiseren. Vanwege het grote aantal exchanges is de keuze lastig. Daarom hebben wij van NuCrypto gekeken wat de meest gebruikte en bekendste exchanges zijn en hebben we de voor- en nadelen van deze exchanges voor jou op een rij gezet. Hopelijk helpt dit jou verder met ICON kopen Nederland. 

Veilig en vertrouwd ICX kopen iDEAL

ICON kopen online kan op heel veel manieren. Maar zoals gezegd wordt er vaak gekozen voor een exchange. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges onder de loep genomen. De kans dat je namelijk een van deze zult gebruiken is heel groot. In onderstaande tabel zie je welke vijf grote exchanges er zijn. Daarbij komt dat elke exchange een score heeft die is opgebouwd uit scores van NuCrypto-gebruikers.  Vervolgens vind je onder de tabel een onderbouwing van deze ratings. Daarin worden enkele plus- en minpunten van deze exchanges beschreven. Hopelijk helpt het jou verder in je ICX kopen iDEAL proces.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

De hoogste rating is voor Coinbase. Dit is de allergrootste exchange ter wereld als je kijkt naar de bekendheid en het aantal gebruikers. Het aantal gebruikers zou nog veel hoger kunnen zijn denken wij. Ze beschikken op dit moment namelijk over slechts 11 munten. Hier hoort ICON kopen iDEAL helaas nog niet bij.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Net als Coinbase krijgt Binance een gemiddelde score van 4,5. Binance beschikt over meer dan 100 verschillende munten en staat bekend als de snelste exchange ter wereld. Vooral het aantal te verhandelen munten brengt een groot verschil met Coinbase aan het licht. Binnen Binance is het wél mogelijk om ICON kopen Nederland te realiseren. Buiten dat ze de snelste zijn, komt ook dat ze de laagste fee ter wereld hanteren, namelijk slechts 0,1%. ICX kopen iDEAL kan dus heel snel en goedkoop via Binance. Een speciale extra van Binance is dat ze een eigen munt hebben. Helaas zijn er ook wat minpunten. Allereerst wordt er nog te vaak door mensen geklaagd over de gebruiksvriendelijkheid van de website. Ook is er nog geen app beschikbaar.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex verdient ook zeker een plekje tussen de grote vijf. Net als Binance beschikken ze over meer dan 100 verschillende munten. Ze staan bekend om het grote handelsvolume en het uiterst veilige systeem. Een van de grote voordelen is dat je gratis kunt opnemen en storten wanneer je dit doet vanuit andere cryptocurrencies. Dus niet met storten en opnemen vanuit euro of dollar. Daarentegen wordt er wel vaak geklaagd over de gebruiksvriendelijkheid van de website. Vooral beginners blijken het lastig te vinden via Bittrex. Ook is het voor Bittrex zeker een aanrader om een app te gaan ontwikkelen.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Ook Kraken verdient zeker een plek tussen de vijf grootste exchanges. Dit is een goed beveiligde exchange die bijna onmogelijk te hacken is. Ondanks dat ze zo groot en bekend zijn, beschikken ze slechts over iets meer dan 20 munten. Net als bij Coinbase hopen wij dat hier in de toekomst verandering in wordt aangebracht. Nu is ICON kopen Nederland namelijk niet mogelijk via Kraken en dat valt te betreuren.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Het belangrijkste kenmerk van Poloniex is het grote aanbod in verschillende (unieke) cryptomunten (100+). De unieke munten waar Poloniex over beschikt zijn maar op weinig plekken te verhandelen. Deze exclusieve munten maken deze exchange in onze ogen erg uniek. Ook is de fee heel erg laag, namelijk 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Het grote nadeel van Poloniex is dat je alleen maar kunt storten met cryptovaluta. ICON kopen iDEAL is dus niet mogelijk. Tot slot is het jammer dat de customer support niet altijd even goed correspondeert. Ook is de website vooral voor beginners nog wel eens lastig in gebruik.

Lees de volledige Poloniex review.