ICON koers

ICON koers

De ICON koers loopt vanaf oktober 2017 en kent eigenlijk maar één echt hoogtepunt. Dit was tijdens de eerste maanden, omdat er precies rond die tijd een grote crypto-hype gaande was. Daarna is het gezakt tot zelfs onder de startwaarde. Sinds de zomer van 2018 zien we zelfs dat er weinig tot geen ontwikkelingen plaatsvinden rond de ICON waarde. Denk je erover na om ICON te kopen, of heb je interesse in de ICON koers en hoe deze zich heeft ontwikkeld? Lees dan gerust verder en je komt alles te weten over de huidige waarde, het verleden en de toekomst van deze munt.

In onderstaande chart kun je de huidige ICON waarde zien en kun je tot maximaal één jaar terug kijken.

  • ICX
  • ICON
    (ICX)
  • Price
    0.309021
  • Market Cap
    162,005,946.00

Weinig beweging in de ICON koers

Zoals we eerder hebben vermeld stamt de koers ICON waarde uit oktober 2017. De ICON prijs was rond de lancering zo’n € 0,40. Dit was middenin een periode dat cryptovaluta aan het doorbreken waren. Heel 2017 waren de waardes al redelijk hard aan het stijgen en het team achter ICON had in de gaten dat het tempo moest maken. Dit was namelijk hét moment. Het bleek dat ze net op tijd waren. In november 2017 gebeurde iets bijzonders. Cryptomunten als Bitcoin, Ethereum en Ripple waren overal te zien. Televisie, nieuwsbladen, nieuwsplatformen, social media, je kon er niet omheen. Het werd eveneens gesprek van de dag en iedereen maakte elkaar enthousiast. Je moest en zou moeten moeten investeren in cryptomunten want dat ging jou geld opleveren. Althans, dat was wat iedereen toen geloofde. Vanwege de grote vraag schoten alle prijzen als raketten de lucht in. Zo ook de ICON waarde. Op 15 januari werd het ultieme hoogtepunt bereikt met een waarde ICON koers van € 8,50.

Maar aan elke hype komt een einde, en helaas was dat bij de crypto-hype al heel snel het geval. Binnen twee maanden was de waarde terug bij € 1,50. In april ging het weer goed met de hele cryptowereld en de ICON prijs genoot hier kort van mee en krabbelde terug tot een waarde van € 4. Dit was ook meteen de laatste keer dat het goed ging. Inmiddels blijft de ICON prijs al sinds november 2018 ruim onder de € 0,50. De munt is dus weer terug bij af.

Puur en alleen afhankelijk van de grote munten

Dat is de gedachte die wij van NuCrypto er bij hebben. De ICON koers kent namelijk alleen goede momenten als het goed gaat met de grote munten. ICON blijkt niet in staat te zijn om zichzelf omhoog te krijgen en stappen te maken. Daar is de munt echt te zwak voor. Vandaar dat de hoop ligt bij de grote munten. Deze moeten door gaan pakken en grote stappen zetten. Dit zal er voor moeten zorgen dat er ook kansen ontstaan voor andere munten zoals ICON. Houdt dus vooral de ontwikkelingen van grote munten als Bitcoin en Ethereum in de gaten. Als je overduidelijk positieve ontwikkelingen herkent bestaat er zeker een kans dat ook de ICON waarde zal stijgen.