ICON

ICON coin (ICX coin)

De ICX coin maakt het mogelijk dat informatie een stuk eenvoudiger uitgewisseld kan worden. Economische landgrenzen en politieke scheidingen moeten door het project rondom deze cryptocurrency geen belemmering meer zijn voor handel en communicatie. Wil je hier meer over weten? Lees dan vooral verder. We zullen je proberen zoveel mogelijk informatie over de ICON coin te geven. Zo kun je voor jezelf makkelijker bepalen of je ICON kopen als investering gaat zien of niet.

  • ICX
  • ICON
    (ICX)
  • Price
    0.153254
  • Market Cap
    79,132,100.00

Introductie tot de blockchain van de ICX coin

Dayli Financial Group is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de ICON ICX crypto munt en de hier aan gekoppelde blockchain. Het bedrijf is met een marktwaarde van meer dan 4 miljard dollar één van de grootste fintech (financial technology) bedrijven in Azië. Het doel met het ICON ICX cryptocurrency project is om organisaties en bedrijven makkelijker met elkaar in verbinding te brengen. Hierbij moet er geen tussenkomst nodig zijn van een derde en moeten er geen belemmeringen kunnen zijn, bijvoorbeeld door politieke redenen. Verbindingen dienen voornamelijk gerealiseerd te worden tussen belangrijke branches als de bankenwereld, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen. Er kan dan een netwerk van gelijken ontstaan die elkaar makkelijk kunnen aanvullen.

Met het ICON ICX crypto project moeten verder alle belangrijke blockchains met elkaar verbonden kunnen worden. Het moet dus een overkoepelende ‘hoofdblockchain’ zijn. Op deze blockchain is communicatie tussen de verschillende blockchains mogelijk. Dit is een vrij revolutionair idee, want normaliter is dit niet zomaar te bewerkstelligen. Deze ‘hyperconnectiviteit’ wordt mogelijk gemaakt door het Loopchain Fault Tolerance (LFT) systeem. Dit wordt gezien als een van de meest schaalbare blockchainoplossingen. Er is momenteel al ondersteuning voor Bitcoin en voor Ethereum.

 

Waarom de ICON ICX crypto munt zeker van pas kan komen

Om transacties te kunnen uitvoeren en smart contracts te kunnen opstellen op de blockchain wordt de ICX coin gebruikt. Mocht je dus gebruik willen maken van de blockchain, dan is de ICX coin tot je beschikking hebben een must. Als de ideeën van de ontwikkelaars genoeg mensen aanspreken, dan kan het opgebouwde netwerk van verschillende branches erg belangrijk worden in de toekomst. Sommigen noemen de ICON coin al de Koreaanse Ethereum. Het bedrijf erachter is in ieder geval niet bang om de concurrentie aan te gaan.

Het lijkt zo te zijn dat veel mensen behoefte hebben aan een stabiel netwerk. De ‘Koreaanse Ethereum’ is in dit geval ideaal. Bovendien is het evengoed constant aanpasbaar. Er kunnen heel veel verschillende technologieën met de ICON coin toegepast worden die voor verschillende branches erg handig kunnen zijn. Zo kunnen de smart contracts bedrijfsprocessen automatiseren en kunnen valuta via meerdere blockchains uitgewisseld worden.

ICON kopen en verkopen

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

Nieuws

Fear Of Missing Out Bitcoin

De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Omdat de prijs van Bitcoin steeds nieuwe recordhoogtes haalt, is de vraag nu bij iedereen of het anders is... read more

Bitcoin naar 10.000 dollar grens?

Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Een paar uur geleden brak Bitcoin bijna door de grens van 9000 dollar en kwam zo op het hoogste... read more

Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Vanaf deze week is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen bij de Nederlandse broker Anycoin Direct,... read more

Bitcoin kopen, via een Exchange of een Broker?

Er zijn twee manieren om cryptocurrencies – zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum – te kopen en te verkopen: via... read more