HOT coin

Holochain (HOT coin)

De cryptovaluta Holo (HOT) valt onder Holochain. Het platform Holochain is een alternatief voor blockchain. Holochain is ontwikkeld met als grootste doel om het probleem rondom de schaalbaarheid op te lossen. Neem bijvoorbeeld Bitcoin. Hoe meer mensen gebruikmaken van Bitcoin, hoe trager het wordt. Ben je geinterreseerd in deze cryptocurrency? Lees dan gerust verder en kom te weten wat Holochain is, waarom het er is en leer meer over de HOT crypto.

  • HOT
  • Holo
    (HOT)
  • Price
    0.000722
  • Market Cap
    116,959,195.00

Het beste alternatief voor blockchain

Zoals gezegd is er een groot probleem rondom schaalbaarheid binnen blockchains wereldwijd. Hoe meer mensen er gebruik van maken, hoe trager het systeem wordt. Het team achter Holochain wilde hier een oplossing voor vinden en hieruit is het Holochain platform ontstaan. Het is in veel opzichten te vergelijken met blockchain. Er is alleen een groot verschil in de manier waarop consensus wordt bereikt. Consensus bereiken houdt in dat iedereen binnen het netwerk het met elkaar eens is over hoe de block- of Holochain er op dat moment uitziet. Het grote verschil zit hem in het feit dat er bij blockchains een wereldwijde consensus moet zijn. ”Een Holochain-toepassing wordt volledig uitgevoerd door de mensen die het gebruiken”. Dat is een zin die voortkomt uit een definitie van Holochain.

Buiten dat het is ontwikkeld om dit probleem op te lossen, zijn er natuurlijk nog andere voordelen. Holochain is een gedistribueerd app-platform waar je eigen apps kunt ontwerpen en ontwikkelen. Toch staat het platform vooral bekend als het alternatief van blockchains vanwege de hogere snelheid. Dat is eigenlijk ook de voornaamste afweging die mensen maken als ze voor de Holo crypto kiezen.

De HOT coin

Op basis van blockchain zijn er al duizenden cryptocurrency’s ontstaan. Op Holochain is dat er op dit moment nog maar één. Namelijk Holo crypto (HOT coin). In de toekomst moeten er dat net als bij blockchain nog veel meer worden.

De ICO, oftewel Initial Coin Offering, vond plaats tussen 29 maart en 28 april 2018. Daaruit hebben ze uiteindelijk 19,3 miljoen dollar opgehaald. De hard cap lag op 25 miljoen euro. Die hebben ze helaas niet kunnen bereiken, maar het is alsnog een flink bedrag.

HOT coin kopen en verkopen

In onderstaande tabel zijn verschillende exchanges te zien waar je de Holo crypto kopen kunt realiseren.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

Nieuws

Fear Of Missing Out Bitcoin

De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Omdat de prijs van Bitcoin steeds nieuwe recordhoogtes haalt, is de vraag nu bij iedereen of het anders is... read more

Bitcoin naar 10.000 dollar grens?

Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Een paar uur geleden brak Bitcoin bijna door de grens van 9000 dollar en kwam zo op het hoogste... read more

Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Vanaf deze week is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen bij de Nederlandse broker Anycoin Direct,... read more

Bitcoin kopen, via een Exchange of een Broker?

Er zijn twee manieren om cryptocurrencies – zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum – te kopen en te verkopen: via... read more