Ethereum kopen

Ethereum kopen Nederland

De Ethereum coin (ETH) kun je heel gemakkelijk binnen enkele minuten online kopen. Dit kan via een cryptocurrency exchange of een broker. Op het internet zijn ondertussen veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers om Ethereum kopen met iDEAL of via andere manieren te realiseren. Wij begrijpen dat het lastig kiezen is tussen de vele exchanges. Daarom hebben wij van NuCrypto de voor- en nadelen van de vijf grootste exchanges voor jou op een rij gezet. Zo kun je Ethereum kopen Nederland realiseren.

Veilig en vertrouwd ETH kopen iDEAL

Ethereum kopen Nederland kan op verschillende manieren. Maar de meest snelle en ook veiligste manier is via een exchange. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges onder de loep genomen. In de tabel hieronder zie je de rating van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team in één tabel. Tot slot vind je onder de tabel een onderbouwing van deze ratings. Daar worden dus voor- en nadelen beschreven van deze exchanges. Hopelijk helpt het jou verder in je ETH kopen iDEAL proces.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase is de grootste exchange die er is. Het is een veilige en betrouwbare exchange waar je alleen de bekendste crypocurrency kunt verhandelen. Hier hoort Ethereum kopen natuurlijk ook bij. Het fijne van Coinbase is dat je kan storten van euro of dollar naar Ethereum (Ethereum kopen met iDEAL) via je bank in slechts 1 tot 3 werkdagen. Met creditcard is het zelfs mogelijk binnen het uur. Ethereum kopen met iDEAL behoort dus gelukkig tot de mogelijkheden. Tot slot heeft Coinbase een hele gebruiksvriendelijke site en een App in het Nederlands. De hoge rating is wat ons betreft dus geen verrassing.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Binance staat bekend als de snelste exchange die er is. Ook hebben ze meer dan 100 verschillende munten en is het net als Coinbase een heel betrouwbare exchange. Het grote pluspunt bij ETH kopen met iDEAL zijn de lage fee’s: 0,1%. Dit is het laagste van alle exchanges die er zijn. Wat Binance verder zo speciaal maakt is de eigen munt. Ze hebben namelijk de Binance coin op de markt gebracht. Via Binance kun je ook Ethereum kopen Nederland. Verder vinden veel mensen dat de gebruiksvriendelijkheid wat beter kan. Daarentegen vergoedt de snelheid natuurlijk wel een hoop. Tot slot is er nog geen App beschikbaar maar behoort Ethereum kopen iDEAL wel tot de mogelijkheden.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex staat bekend om het grote handelsvolume, de vele cryptomunten (100+) en de vele gebruikers. Ook is algemeen bekend dat ze heel erg de focus leggen op veiligheid. Storten en opnemen is gratis, mits dit wordt gedaan vanuit andere cryptocurrencies. Helaas is er nog geen Bittrex app beschikbaar en de gebruiksvriendelijkheid van de website moet ook verbeterd worden. Vooral voor beginners kan het lastig zijn. Daarentegen kan de gevorderde gebruiker wel genieten van heel veel extra’s van Bittrex bij ETH kopen met iDEAL.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Kraken is een exchange waarvan je zeker weet dat hij niet gehackt gaat worden. Deze exchange heeft tegenwoordig iets meer dan 20 cryptomunten. Maar gelukkig behoort ook Ethereum kopen iDEAL tot de mogelijkheden. De fee is redelijk laag (0,16% maker en 0,26% nemer) en opnames kosten slechts €0,09. Deze handel verloopt in Euro’s. Vanwege de enorme populariteit is de site vaak wat trager, wat voor verhindering kan zorgen. Ook de interface mag iets makkelijker gemaakt worden zodat ook beginners hun weg kunnen vinden. Kraken heeft helaas nog geen app.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Poloniex valt op vanwege het grote aantal cryptomunten (100+). Hierbij zitten een aantal hele bijzondere die op weinig exchanges te vinden zijn. De fee is heel laag, namelijk 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Toch zijn er ook bij deze exchange een aantal nadelen bij het Ethereum kopen. Je kunt helaas alleen storten met cryptovaluta, de website is vaak traag en je hoeft niet te rekening op een vlotte customer support.

Lees de volledige Poloniex review.