Ethereum Classic kopen

Ethereum Classic kopen Nederland

De Ethereum Classic coin (ETH) kun je heel gemakkelijk binnen enkele minuten online kopen. Dit kan via een cryptocurrency exchange of een broker. Op het internet zijn ondertussen veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers om Ethereum Classic kopen met iDEAL of via andere manieren te realiseren. Wij snappen dat het moeilijk is om een keuze te maken tussen al deze brokers en exchanges. Vandaar dat wij van NuCrypto de plus- en minpunten van de vijf grootste exchanges voor je op een rij hebben gezet. Hopelijk helpt het je verder en kun je Ethereum Classic kopen Nederland realiseren.

Gemakkelijk en vertrouwd ETC kopen iDEAL

Ethereum Classic kopen Nederland kan op verschillende manieren. Maar de meest voor de hand liggende manier is via een exchange. Daarom hebben wij de vijf grootste exchanges voor je onder de loep genomen. In onderstaande tabel zie je de rating van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team in één tabel. Verder vind je onder de tabel een onderbouwing van deze ratings. Daarin benoemen we de belangrijkste plus- en minpunten van elk van deze exchanges. Hopelijk helpt het jou verder in je ETC kopen iDEAL proces.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

Coinbase is de grootste exchange ter wereld. Het is een veilige en betrouwbare exchange waar je op dit moment 11 bekende crypocurrency kunt verhandelen. Hier hoort Ethereum Classic kopen gelukkig ook bij. Het fijne aan Coinbase is dat je kunt storten van euro of dollar naar Ethereum Classic (Ethereum Classic kopen met iDEAL) via je bank in slechts 1 tot 3 werkdagen. Met een credit card kun je dit zelfs binnen één uur doen. Ethereum Classic kopen iDEAL behoort dus zeker tot de mogelijkheden van Coinbase. Verder heeft Coinbase een hele gebruiksvriendelijke website en een app in het Nederlands. Met deze app onderscheiden ze zich van vele andere exchanges. De hoge rating is wat ons betreft dus geen verrassing.

Lees de volledige Coinbase review

2. Binance – 4,5 sterren

Binance staat bekend als de snelste exchange die er is. Ze beschikken over meer dan 100 verschillende munten en het is net als Coinbase een heel betrouwbare exchange. Het grote pluspunt bij ETC kopen iDEAL zijn de lage fee’s: 0,1%. Sterker nog, dit is de laagste fee ter wereld. Verder is het uniek dat ze een eigen munt hebben ontwikkeld. Ze hebben namelijk de Binance coin op de markt gebracht. Via Binance kun je ook Ethereum Classic kopen Nederland. Helaas vinden veel mensen dat de gebruiksvriendelijkheid wat beter kan. Daarentegen vergoedt de snelheid natuurlijk wel een hoop. Tot slot is er nog geen app beschikbaar maar behoort Ethereum Classic kopen iDEAL wel tot de mogelijkheden.

Lees de volledige Binance review

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex is een exchange die bezit over een groot handelsvolume, meer dan 100 verschillende cryptomunten en een grote hoeveelheid gebruikers. Verder legt deze Ethereum Classic exchange heel erg de focus op veiligheid. Storten en opnemen is gratis, mits dit wordt gedaan vanuit andere cryptocurrencies. Helaas is er nog geen Bittrex app beschikbaar en de gebruiksvriendelijkheid van de website moet ook verbeterd worden. Vooral beginners geven regelmatig aan dat ze er moeite mee hebben. Daarentegen kan de gevorderde gebruiker wel genieten van heel veel extra’s van Bittrex bij ETC kopen iDEAL.

Lees de volledige Bittrex review

4. Kraken – 3,5 sterren

Kraken is een exchange waarvan je zeker weet dat hij niet gehackt gaat worden. Deze exchange heeft tegenwoordig iets meer dan 20 cryptomunten. Maar gelukkig behoort ook Ethereum Classic kopen iDEAL tot de mogelijkheden. De fee is ook hier erg laag (0,16% maker en 0,26% nemer) en opnames kosten slechts € 0,09. De handel verloopt in Euro’s. Toch zijn er ook een aantal mindere punten. Vanwege de enorme populariteit is de site vaak wat trager, wat voor frustraties kan zorgen. Ook de interface mag iets makkelijker gemaakt worden zodat ook beginners hun weg kunnen vinden. Kraken heeft helaas nog geen app uitgebracht.

Lees de volledige Kraken review

5. Poloniex – 3,5 sterren

Poloniex staat op nummer vijf, maar is toch heel erg uniek ten opzichte van de andere vier exchanges. Ze beschikken namelijk in totaal over meer dan 100 munten. Hierbij zitten een aantal hele bijzondere die op weinig exchanges te verhandelen zijn. Als je dus op zoek bent naar unieke munten moet je zeker een kijkje nemen op deze exchange. Verder is de fee ook heel laag, namelijk 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Toch zijn er ook bij deze exchange een aantal nadelen bij het Ethereum Classic kopen. Je kunt helaas alleen storten met cryptovaluta, de website is vaak traag en je hoeft niet te rekening op een vlotte customer support.

Lees de volledige Poloniex review