EOS kopen

EOS kopen iDEAL 

Tegenwoordig kun je heel makkelijk binnen enkele minuten EOS online kopen. Dit kan gemakkelijk via vele cryptocurrency exchanges. Er zijn ondertussen veel verschillende exchanges (ruilbeurzen) en brokers op het internet te vinden om EOS kopen iDEAL te realiseren. Er zijn tegenwoordig zo veel exchanges, dat het moeilijk is om hieruit te kiezen. Daarom hebben wij van NuCrypto gekeken wat de vijf grootste en bekendste exchanges zijn. Hiervan hebben wij de plus- en minpunten op een rij gezet. Ook krijgt elke exchange een rating die is gevormd door scores van NuCrypto gebruikers en het team van NuCrypto. EOS kopen online wordt hierdoor een stuk makkelijker.

Gemakkelijk online EOS kopen Nederland

EOS kopen Nederland kan op heel veel manieren. Maar het meest voor de hand liggende is dat je de aankopen doet via een exchange. Daarom hebben wij deze exchanges onder een vergrootglas gelegd. De kans dat je namelijk een van deze gaat gebruiken is aannemelijk. In onderstaande tabel vind je de rating terug van NuCrypto-gebruikers en van het NuCrypto-team. Vervolgens vind je onder de tabel een onderbouwing van de ratings. Daarin worden enkele voor- en nadelen van de exchanges beschreven. Hopelijk helpt het jou verder met EOS kopen online. 

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

1. Coinbase – 4,5 sterren

De beste rating is voor Coinbase. Dit komt niet helemaal uit de lucht vallen, aangezien het de grootste exchange van de wereld is qua bekendheid. Dan is het wel erg opvallend dat Coinbase niet over veel munten beschikt. Het beschikt over 10 verschillende munten, en daar zit EOS kopen iDEAL helaas niet bij. Voor de plus- en minpunten van Coinbase kun je terecht bij de munten die de exchange wel in haar aanbod heeft. Neem bijvoorbeeld Bitcoin kopen of Ethereum kopen.

Lees de volledige Coinbase review.

2. Binance – 4,5 sterren

Vervolgens komt het hele betrouwbare Binance. Deze EOS exchange beschikt over meer dan 100 verschillende munten. Gelukkig hoort EOS kopen Nederland hier ook bij. Binance staat bekend als de snelste exchange ter wereld. Ook heeft het de laagste fee ter wereld: 0,1%. Je kunt dus snel en eenvoudig EOS kopen iDEAL. Binance wil zich onderscheiden van andere exchanges, en heeft een eigen munt ontwikkeld. De Binance coin kun je verhandelen via Binance. Helaas heeft Binance ook wat minpunten. Veel mensen vinden de website te lastig, en dat is vooral vervelend voor beginners. Ook hebben ze nog geen app.

Lees de volledige Binance review.

3. Bittrex – 4 sterren

Bittrex verdient ook zeker een plek in de top 3. Deze exchange beschikt over meer dan 100 verschillende munten, waaronder EOS kopen online. Bittrex legt heel erg de focus op veiligheid tijdens het handelen in cryptovaluta. Wanneer je vanuit andere cryptocurrencies wilt opnemen of storten is het gratis. Helaas wordt er net als bij Binance te vaak geklaagd over de gebruiksvriendelijkheid. Hier moet dus wel echt iets aan gedaan worden. Jammer genoeg is er nog geen app beschikbaar.

Lees de volledige Bittrex review.

4. Kraken – 3,5 sterren

Kraken staat bekend als een zeer stabiele EOS exchange, die bijna onmogelijk te hacken is. Dit geeft gebruikers een vertrouwd gevoel. De exchange beschikt over iets meer dan 20 verschillende munten, waaronder EOS. De fee is bij Kraken heel erg laag: 0,16% voor de maker en 0,26% voor de nemer. Opnemen kost slechts €0,09. Maar ook Kraken heeft een aantal mindere punten. Ten eerste is de website regelmatig aan de trage kant. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de website mag worden verbeterd zodat ook beginners gemakkelijker hun weg kunnen vinden. EOS kopen online via een Kraken app kan helaas nog niet.

Lees de volledige Kraken review.

5. Poloniex – 3,5 sterren

Tot slot Poloniex, met een rating van 3,5. Deze exchange bevat meer dan 100 verschillende munten, waaronder een hele hoop unieke. Deze munten zijn bijna nergens anders te koop. Ook EOS kopen Nederland behoort tot de mogelijkheden. De fee bij Poloniex is heel erg laag: 0,15% voor de maker en 0,25% voor de nemer. Het grote nadeel is dat je alleen kunt storten met andere cryptovaluta. Dat houdt in dat EOS kopen iDEAL niet mogelijk is via Poloniex. Tot slot is de website aan de trage kant en is de customer support niet wat je er van verwacht.

Lees de volledige Poloniex review.