EOS koers

EOS koers

De EOS waarde is er een waar geen pijl op te trekken is. Veel munten beleefden het hoogtepunt tijdens de crypto-gekte rond de jaarwisseling van 2017/2018. Het bijzondere aan de EOS koers is dat deze haar hoogtepunt toen niet bereikte, maar een aantal maanden later. April en Mei van 2018 waren de toptijden voor de waarde EOS koers. De prijs heeft toen de € 15,47 aangetikt en dat is tot nu toe nog steeds de hoogst gemeten waarde. Het is een relatief jonge munt, aangezien deze pas in 2017 op de markt is gebracht. Vanaf het eerste moment blijft de EOS prijs schommelen en verloopt de koers anders dan die van vele andere munten.

In onderstaande tijdlijn kun je de huidige waarde, en die van de gehele historie, zien in de EOS chart.

  • EOS
  • EOS
    (EOS)
  • Price
    3.61
  • Market Cap
    3,323,334,923.00

Waarde EOS koers steeg twee keer naar ongekende hoogte

Zoals gezegd is de EOS koers nog redelijk jong. Om precies te zijn begint de chart op 3 juli 2017. Achteraf natuurlijk net op tijd, want eind 2017 gebeurde er iets bijzonders in de wereld van cryptomunten. Het ene na het andere nieuwsartikel kwam voorbij op het nieuws en op tv. Iedereen leerde het kennen en begon er over te praten. Cryptovaluta werd booming. En wat gebeurt er als iets uit het niks zo booming is? Dan wil iedereen er wat van meepikken. Dat was precies wat er gebeurde. Mensen wilden nu het nog kon meegenieten van deze successen en er werd massaal geïnvesteerd in allerlei munten. Alle waardes schoten als een raket de lucht in, zo ook de waarde EOS koers. Waar het begon met een prijs van rond de € 2,- bereikte het een aantal maanden later op 15 januari 2018 een hoogte van maar liefst € 12,88. En dan te bedenken dat de koers in september 2017 zelfs even kort rond de € 0,45 heeft geschommeld.

Maar zoals we al hebben verteld, was deze periode niet het hoogtepunt. Deze kwam namelijk een aantal maanden later. Terwijl het bij veel munten alleen maar slechter en slechter ging, gebeurde er met de EOS chart iets heel verrassends. Na de crypto-gekte was de waarde al weer gedaald tot onder de € 4,-. Tot de waarde rond midden april ging stijgen. Binnen 3 weken steeg de waarde naar het hoogste punt uit de geschiedenis van deze jonge coin, namelijk naar € 15,47. Helaas is het daarbij gebleven en verloopt de koers net als bij alle andere munten langzaam aan af. Natuurlijk zijn er nog een aantal momenten dat de EOS waarde stijgt, maar over een lange periode gezien is de waarde echt niet meer wat het geweest is.

De koers waar je geen verwachting op kunt uitspreken

Wij zouden graag een verwachting met jullie delen, maar deze valt voor de EOS chart niet te maken. Waar elke koers na de jaarwisseling van 2017/2018 is gaan dalen, bereikte de EOS prijs in het voorjaar van 2018 ineens haar hoogtepunt. Dat is iets wat niemand had kunnen voorspellen. Het blijkt dat deze waarde niet zo veel afhankelijk is van grote namen als Bitcoin. De EOS koers leeft een eigen leven waarvan niemand weet wat er mee gaat gebeuren. De grote hoop putten wij uit het feit dat hij naar ongekende hoogte is gestegen op een moment dat het met alle munten slechter ging. Daarom valt het dus niet uit te sluiten dat de waarde EOS koers in de toekomst weer mooie periodes gaat beleven. Wij zijn in ieder geval zeer enthousiast en gecharmeerd van deze munt en wachten met plezier af wat de toekomst ons zal brengen.