EOS crypto coin (EOS coin)

De EOS crypto coin is een redelijk nieuwe cryptocurrency. Deze crypto is namelijk pas in 2017 in het leven geroepen. Het doel van de ontwikkelaars is in eerste instantie om het probleem van schaalbaarheid te tackelen waar bekende cryptomunten als Bitcoin en Ethereum en mee kampen. Het is een decentraal besturingssysteem dat ontworpen is om commerciële bedrijven een platform te geven waar ze decentrale apps mee kunnen maken.

Ben je geïnteresseerd in de EOS coin of wil je er gewoon meer over weten? Lees dan gerust verder. Alle relevante informatie over de munt komt namelijk aan bod. Denk daarbij aan de EOS koers, wallets en meer.

  • EOS
  • EOS
    (EOS)
  • Price
    3.60
  • Market Cap
    3,417,163,526.00

EOS crypto coin pluspunten

De EOS crypto coin beschikt over letterlijk alle benodigdheden en kernmerken die van belang zijn. Dit zijn databases, accounts met toestemmingen, agenda’s, authenticatie en communicatie tussen de app en het internet. Ook is het mogelijk om onderling te communiceren. Op deze manier kunnen bedrijven blockchain applicaties bouwen zoals ze het gewend zijn. De webapplicatie lijkt namelijk veel op de webapplicaties die er al zijn.

Grote schaalbaarheid

Via de techniek is het mogelijk om een platform te laten draaien die miljoenen transacties per seconde aan kan. Als je dit vergelijkt met Ethereum, waar het volume per seconde een stuk lager ligt, is EOS dus beter geschikt wanneer je dit wel kunt gebruiken.

EOS coin kent geen transactiekosten

Daarbij komt nog eens dat je op het platform niet voor elke transactie hoeft te betalen. Dit is natuurlijk een van de belangrijkste kenmerken. Tegenwoordig wordt dit wel steeds gebruikelijker bij nieuwe blockchain-platformen.

Tot slot nog een fijne bijkomstigheid. EOS coin heeft namelijk een model ingevoerd waardoor gebruikers die er veel munten van hebben, bepaalde voordelen hier van beleven. Zo kunnen ze bijvoorbeeld mee stemmen over wat er in het netwerk gebeurt.

EOS coin kopen en verkopen

Wanneer je EOS coins hebt gekocht op een cryptocurrency exchange, kun je deze in een wallet zetten of op de exchange laten staan. Wij raden echter altijd aan om een wallet te gebruiken voor de veiligheid (EOS wallet). We hebben hieronder de verschillende exchanges om EOS kopen te realiseren op een rij gezet.

# NAAM RATING Review LINK
1

Coinbase

coinbase review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
85
Storten & handelen
95
Gebruiksvriendelijkheid
95
Coinbase ➤
2

Binance

binance review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
80
Binance ➤
3

Bittrex

bittrex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
70
Bittrex ➤
4

Kraken

kraken review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
85
Gebruiksvriendelijkheid
40
Kraken ➤
5

Poloniex

poloniex review
Lees review
Algemene indruk & aantal munten
90
Storten & handelen
80
Gebruiksvriendelijkheid
40
Poloniex ➤

Nieuws

Fear Of Missing Out Bitcoin

De Fear Of Missing Out: Bitcoin.

Omdat de prijs van Bitcoin steeds nieuwe recordhoogtes haalt, is de vraag nu bij iedereen of het anders is... read more

Bitcoin naar 10.000 dollar grens?

Bitcoin stijgt naar de hoogste prijs in een jaar; gaat hij deze week de $10k grens bereiken?

Een paar uur geleden brak Bitcoin bijna door de grens van 9000 dollar en kwam zo op het hoogste... read more

Anycoin Direct voegt (naast iDEAL) ook creditcard betalingen toe

Vanaf deze week is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen bij de Nederlandse broker Anycoin Direct,... read more

Bitcoin kopen, via een Exchange of een Broker?

Er zijn twee manieren om cryptocurrencies – zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum – te kopen en te verkopen: via... read more